ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία

στην-τελική-ευθεία-417247

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της πρώτης φετινής επίσημης υποχρέωσής της. Οι κυανόλευκοι που θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη τον Θρασύβουλο στο Παντελής Μαγουλάς ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι με τη σέντρα στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου λίγες μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τον τεχνικό Αλέξη Αλεξίου να ανεβάζει καθημερινά την ένταση της προπόνησης, ώστε οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν πανέτοιμοι.
Μετά από προετοιμασία δύο και πλέον μηνών για τους κυανόλευκους το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι πλέον γεγονός για την ομάδα της Νίκης που καλείται στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος να αντιμετωπίσει την ομάδα του Θρασύβουλου στο Παντελής Μαγουλάς.
Η δίψα των φίλων της Νίκης να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται είναι μεγάλη και αναμένεται να κατακλείσουν το Παντελής Μαγουλάς την ερχόμενη Τετάρτη στις 2 μ.μ. προκειμένου με τον παλμό της εξέδρας να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές στη πρόκριση.
Το κύπελλο είναι ένας θεσμός ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην ομάδα της Νίκης καθώς πέρα από γόητρο και εμπειρίες για τους ποδοσφαιριστές μπορεί να προσφέρει και οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ από την μία με την πώληση των εισιτηρίων και από την άλλη από τα χρήματα που θα προσφέρει πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση.
Εφόσον η Νίκη καταφέρει και πάρει την πρόκριση την Τετάρτη, τότε στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει και πάλι εντός έδρας την ομάδα του Λεβαδειακού ωστόσο ο πρώτος σκόπελος ακούει στο όνομα Θρασύβουλος και η προσοχή όλων έχει στραφεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Λυμπέρης Στεργίδης και Παναγιώτης Πετράς, οι οποίοι ακολουθούν παράλληλα θεραπεία έτσι ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους σε δικέφαλο και γάμπα αντίστοιχα και να τεθούν κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Από εκεί και πέρα υπάρχει προβληματισμός αναφορικά με την αναγκαστική χρησιμοποίηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστών στην βασική ενδεκάδα μιας και ακόμη δεν έχει έρθει η κάρτα του Πεχλιβανόπουλου, ενώ αναμένεται και η ελληνοποίηση του Κυπτίου. Αλλά ο Αλέξης Αλεξίου μπορεί να υπολογίζει για μικρούς στους Λουκίνα, Κοντοχρήστο, Μουδούρογλου, Αργύρη, Ζαρίφη, Χολέβα και Νασιακόπουλο με την τεχνική ηγεσία να μένει ικανοποιημένη από την απόδοση τους στα τελευταία φιλικά.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά σήμερα και αύριο ενώ χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε και τους διαιτητές των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και το Θρασύβουλο θα διευθύνει ο κ. Βράκας του συνδέσμου Ευβοίας με βοηθούς τους κ.κ. Καμπούρη και Πασχαλίδη του ίδιου συνδέσμου. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο κ. Καμπαξής και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Πουγκαλιώτης από τη Φθιώτιδα.
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου