ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπορεί και να παίξει!

μπορεί-και-να-παίξει-417255

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης
 
Μπορεί ο Ολυμπιακός με τις μέχρι τώρα αποφάσεις να περιμένει να δικαιωθεί για να παίξει του χρόνου, αλλά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για να παίξει και φέτος, έστω και σε ερασιτεχνική κατηγορία περιμένοντας την δικαίωση για να επιστρέψει στην Σούπερ λίγκα!
Χθες υπήρξε ένα άτυχο διοικητικό συμβούλιο από την ΠΑΕ χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση, αλλά παράλληλα υπήρξαν και κινήσεις για να βρεθεί λύση για την ομάδα Νέων Κ-20 ώστε να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα!
Από προχθές μάλιστα ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσος Μπατζιάκας ανέφερε πως προσπάθησε να πιέσει τα πράγματα για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Δ’ Εθνική Κατηγορία. “Τα οργανωμένα παιδιά δεν μπορούν να πάνε κάπου για να φωνάξουν για την ομάδα που πιστεύουν.
Δύο πράγματα μπορεί να γίνουν. Το ένα να προσπαθήσουμε να βάλουμε την ομάδα στην Δ’ Εθνική μήπως καταφέρουμε και παίξει έστω και τώρα, και η δεύτερη λύση είναι να κοιτάξω να την βάλω εδώ στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα για να μπορέσουν να παίξουν αυτά τα παιδιά» είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ., που έχει κάνει τις δικές του κινήσεις για να μείνει ψηλά η σημαία του Ολυμπιακού αγωνιστικά…
Πέρα από το αγωνιστικό και αν και μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως η ΠΑΕ δεν υπάρχει ή είναι προς εκκαθάριση, οι άνθρωποί της σκέφτονται τρόπους στήριξης και ύπαρξης, ενώ νομικά εξετάζονται έγγραφα δικαστικά της Σούπερ Λίγκα και της ΕΠΟ που αφήνουν παράθυρο για νέα δικαστική προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΕΕΑ και της ακύρωσης της απόφασης… που είναι τελικά αυτή που έφερε σε αυτό το σημείο τη βολιώτικη ομάδα. Ενώ προχθές υπήρχε η ανακοίνωση των «Austrian Boys» που μεταξύ άλλων ανέφερε πως
«Κρατάμε Ψηλά τη Σημαία. Τίποτα δεν τελείωσε. Όλα τώρα αρχίζουν… θα έρθει πάλι και άλλο Βελιγράδι!!!» χθες υπήρξε νέα ανακοίνωση του ΣΦΟΒ, που μεταξύ άλλων ζητά να προχωρήσει το θέμα στην UEFA από τους νομικούς της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων που προχθές είχε και συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αναφέρει:
 
 
«Φίλοι του Ολυμπιακού: Εκείνο που περιμένει τώρα για μας η πεντάδα των Γερουλάνων, Μπιτσαξή, Νικητιάδη, Πιλάβιου, Παπουτσάκη είναι η εσωστρέφεια, ο εσωτερικός πόλεμος, η αλληλοεξόντωση και η επίρριψη ευθυνών μεταξύ μας.
 
Δεν θα τους κάνουμε όμως το χατίρι και θα τους διαψεύσουμε. Η ενότητα, η συσπείρωση και η πίστη ότι θα δικαιωθούμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θα είναι τα στοιχεία της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού.
 
Τους στέλνουμε το μήνυμα ότι θα τους πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων.
Η πολιτική τους ζωή τελειώνει σε λίγο καιρό. Όσο και άθεοι κι αν είναι θα τους ακολουθούν οι κατάρες των χιλιάδων οπαδών μας, για αυτούς τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
 
Το μίσος μας γι’ αυτούς και το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει άσβεστο, θα μας βρίσκουνε πάντοτε μπροστά τους και τους ξαναδούμε στις δικαστικές αίθουσες.
 
Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί τους για τη μεγάλη κάθαρση που έκαναν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε πλήρως ενημερωμένοι τίνος συμφέροντα προασπίζουν. Εμείς θα τους εκδικηθούμε με το ίδιο νόμισμα.
 
Απαίτηση όλων είναι, πλην της προσφυγής στο CAS, να δρομολογηθούνε άμεσα όλες οι διεργασίες και καταγγελίες για τη FIFA και τον αποκλεισμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ομάδας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Οι κ. Πιλάβιος και Παπουτσάκης να ετοιμάζουν τις απολογίες τους στον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Η κατάργηση του αυτοδιοικήτου είναι ξεκάθαρη, με στόχο και δόλο τον αφανισμό των δύο ομάδων, του Ολυμπιακού και της Καβάλας.
Αν στο θέμα FIFA υπάρξει ολιγωρία και δισταγμός, τότε θα υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας.
 
Φίλοι μας,
Ο αγώνας και το πάρτι τώρα αρχίζει.
Ας ζήσουμε μια γλυκιά αναμονή για λίγους μήνες. Ο Ολυμπιακός μας η μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλίας με τον περισσότερο λαό, τους πιο fans οπαδούς και τους 8 Συνδέσμους, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος και καλύτερος.
Τις προκλήσεις, τις συγκινήσεις και τις χαρές που εμείς έχουμε ζήσει, δυστυχώς κάποιοι οπαδοί ομάδων άλλων πόλεων θα τις βλέπουνε μόνο στον ύπνο τους».
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου