ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ψάχνει» για την επόμενη μέρα!

ψάχνει-για-την-επόμενη-μέρα-417513

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το τι θα γίνει την επόμενη μέρα ψάχνει ο Ολυμπιακός, που μετά την απόφαση της Τρίτης από το Διοικητικό Εφετείο να. μην εκδικασθεί η υπόθεση! για ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τελειώνει οριστικά για φέτος, αφού επί της ουσίας δεν αγωνίζεται σε κανένα πρωτάθλημα και θα συνεχίσει πλέον μόνο το δικαστικό αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος μετά την προχθεσινή απόφαση οι «ερυθρόλευκοι» μένουν εκτός όλων των πρωταθλημάτων, μιας και δεν δήλωσαν συμμετοχή ούτε στη Δ’ Εθνική! Κάτι που έκανε η Καβάλα, η οποία έχει χάσει ήδη δυο αγωνιστικές, καθώς το περιφερειακό έχει κάνει ήδη σέντρα.

Πλέον όλες οι βολιώτικες ελπίδες στρέφονται στην Ευρώπη, όπου σε CAS και FIFA οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να δικαιωθούν για να συμμετέχουν ξανά στα εθνικά πρωταθλήματα την επόμενη χρονιά, ενώ στις διεκδικήσεις θα είναι και αποζημιώσεις. Ο δικηγόρος της βολιώτικης ΠΑΕ στην Ελβετία, κ. Μιχάλης Μιτζικός, περιμένει ειδοποίηση από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, ενώ από το CAS θα κληθεί και η ΕΠΟ να απαντήσει με υπόμνημα σε ό,τι κατηγορείται από τους Βολιώτες, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ακόμη δικαστικά ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί και στην Ελλάδα με προσφυγές και αγωγές σε πολιτικά πλέον δικαστήρια χωρίς κίνδυνο ποινής κατά ανθρώπων της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκα και της ΕΕΑ, που θα κατηγορούνται ότι έβλαψαν οικονομικά τα συμφέροντα του Βόλου…

Το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού με τον Θανάση Χαρμάνη που πάλεψε όσο κανείς ψάχνει τις επόμενες δικαστικές… πόρτες με τον γνωστό Βολιώτη δικηγόρο να δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση της δικαιοσύνης και να απορεί: «Ταλαιπώρησαν μία ολόκληρη πόλη και μας έβγαλαν ότι στις 15 Νοεμβρίου η υπόθεσή μας είναι άνευ αντικειμένου και δεν έχουμε έννομο συμφέρον. Πώς γίνεται αυτό όταν η απόφαση της Super League ήταν να περιμένει μέχρι τις 17 του μήνα; Αν ήταν στις 25 Νοεμβρίου να το καταλάβω».

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου στρέφει πλέον το βάρος του στο Συμβούλιο Επικρατείας, όπου θα προσφύγει, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μετά τις 19 Φεβρουαρίου, όταν και αναμένονται να γίνουν εκλογές!

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε κανένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, με τον κόσμο θέλοντας να κρατήσει ζωντανή την ιδέα της ομάδας να στηρίζει τα τμήματα του Ερασιτέχνη και να ζητά και εκεί τη δημιουργία ισχυρής διοίκησης (έχουν προκηρυχθεί εκλογές την ερχομένη Δευτέρα)…

Ο πρόεδρος της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης του Ολυμπιακού ως ΠΑΕ Παναγιώτης Μποτσιβάλης σε τοποθέτηση του προχθές ανέφερε ότι η απόφαση για να μην παίξει πουθενά ο Βόλος αποτελεί μια τεράστια πλεκτάνη εις βάρος της ομάδας μας από την Σούπερ Λίγκα και τώρα αναμένουμε το σκεπτικό του Διοικητικού Εφετείου για να δούμε τις επόμενες κινήσεις μας.

Στον Ολυμπιακό πάντως ο κόσμος περιμένει πιο ξεκάθαρες εξηγήσεις από τους διοικούντες τού σήμερα και του χθες, ζητώντας να τοποθετηθούν επίσημα για το τι έφταιξε και έφθασε η ομάδα να μην υπάρχει και το τι σκέψεις υπάρχουν για το αύριο, που επί της ουσίας είναι του χρόνου!

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου