ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελείωσαν τον Ολυμπιακό με… μη απόφαση!!!

τελείωσαν-τον-ολυμπιακό-με-μη-απόφασ-417725

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μια απόφαση… χωρίς απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών ο Ολυμπιακός φαίνεται να τελειώνει οριστικά για φέτος, αφού επί της ουσίας από εκεί που περίμενε να δικαιωθεί και να «ζήσει» αποφασίσθηκε… να. μην εκδικασθεί η υπόθεση!!!

Ο Ολυμπιακός περίμενε την ετυμηγορία του Διοικητικού Εφετείου στην αίτηση που κατέθεσε η ΠΑΕ για ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά χτες το Εφετείο με μια πρωτόγνωρη στα δικαστικά χρονικά ανακοίνωση… ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει λόγος εκδίκασης της υπόθεσης από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ήδη αντικατασταθεί!!!

Βέβαια από μέρες η Σούπερ Λίγκα, που παρενέβη στο Εφετείο δείχνοντας πως δεν θέλει το Βόλο στη μεγάλη κατηγορία ή ξέρει από πριν (!!!) την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, όρισε τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, θεωρώντας τούς Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας ως ομάδες της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας, ενώ το ίδιο έπραξε στη συνέχεια και η ΕΠΟ με την κλήρωση του Κυπέλλου χωρίς το Βόλο.

Η σημερινή ανακοίνωση του Διοικητικού Εφετείου, που πριν 1,5 μήνα είχε αποφανθεί θετικά με ασφαλιστικά μέτρα θεωρείται σκάνδαλο αλλά και παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, αφού μόνο έτσι εξυπηρετούνταν συμφέροντα πολιτικά και της ηγεσίας του ποδοσφαίρου και της διοργανώτριας αρχής της Σούπερ Λίγκα!

Η ομάδα όμως του Ολυμπιακού Βόλου μετά από μια ακόμη απόφαση-σκάνδαλο για τη μη άρση της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού δεν θα συμμετέχει φέτος σε κανένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν μετά κι απ’ αυτήν την απόφαση οι «ερυθρόλευκοι» μένουν εκτός όλων των πρωταθλημάτων, μιας και δεν δήλωσαν συμμετοχή ούτε στην Δ’ Εθνική! Κάτι που έκανε η Καβάλα, η οποία έχει χάσει ήδη δυο αγωνιστικές, καθώς το περιφερειακό έχει κάνει ήδη σέντρα.

Πλέον όλες οι ελπίδες στρέφονται στην Ευρώπη, όπου σε CAS και FIFA οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να δικαιωθούν για να συμμετέχουν ξανά στα εθνικά πρωταθλήματα την επόμενη χρονιά. Ο δικηγόρος της βολιώτικης ΠΑΕ στην Ελβετία, κ. Μιχάλης Μιτζικός, πρόκειται να καταθέσει και νέο υπόμνημα στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε και την αντίδραση της ΕΠΟ (θα κληθεί από το CAS να απαντήσει με υπόμνημα), ενώ στη συνέχεια αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου