ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττα για δύο

ηττα-για-δύο-417837

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
 
Την ήττα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής γνώρισαν οι ομάδες της Μαγνησίας. Από τη μία ο Πύρασος δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ταυρωπό στη Καρδίτσα χάνοντας με 1-0, ενώ από την άλλη ο ΓΣ Αλμυρού στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση ηττήθηκε με 3-0 από τον Πυργετό.
 
Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας, αυτή τη φορά αγωνιζόμενη κόντρα στον Ταυρωπό Καρδίτσας με 1-0, παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 60ο λεπτό. Οι κυανόλευκοι μετά την πρεμιέρα κόντρα στον νεοφώτιστο Αμπελωνιακό δεν τα κατάφεραν κόντρα σε μία ακόμη νεοφώτιστη ομάδα του 4ου ομίλου και πλέον το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Μουζάκι είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου. Ο Πύρασος ευελπιστεί πως στην πρώτη του παρουσία εντός έδρας θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και θα ξεπεράσει το σοκ των πρώτων δύο αγωνιστικών. Όσον αφορά στο παιχνίδι κόντρα στον Ταυρωπό, οι κυανόλευκοι ζήτησαν δύο φορές πέναλτι, την πρώτη στο 1ο λεπτό σε ανατροπή του Μπαλαμούτη και τη δεύτερη σε μαρκάρισμα εκτός φάσης στο 26ο λεπτό που έγινε στο Μπασδάνη δίχως όμως να καταλογιστεί κάτι, σε αντίθεση με το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι αλλά αστόχησε ο Χρ. Ζάρρας στο 11’ στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ταυρωπός παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν από το 60’ με 10 εξαιτίας αποβολής του Ντόβα κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 83’ με φάουλ του Χάρη Ζάρρα.
 
Βαριά ήττα για ΓΣΑ
Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε η ομάδα του Αλμυρού απέναντι στο Πυργετό αγωνιζόμενη μάλιστα εντός έδρας. Σε αντίθεση με τη πρεμιέρα κόντρα στον ΑΟ Καρδίτσας οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Σταμουλάκη δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Λαρισινής ομάδας από την οποία και γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0. Για τους φιλοξενούμενους το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Ελευθεριάδης στο 45ο λεπτό, Μάγγος στο 78’ με φάουλ και Μαντζαφούλης στο 87’. Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν απέναντι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου για τη 3η αγωνιστική θέλοντας επιστροφή στις νίκες.
 
 
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Γ.Σ. Αλμυρού-Πυργετός 0-3 (45′ Ελευθεριάδης, 78′ Μάγγος, 87′ Μαντζαφούλης)
Βελούχι-Ελασσόνα 0-4( 2′, 41′ Χατζηβαλσάμης, 12′ Μουρατίδης, 87′ Καραΐσκος)
ΑΟ Καρδίτσας-Αγρότης 2-2 (90′ Πάτρας, 93′ αυτ. Σπυριδάκης – 20′ Νάσιος, 73′ Στυλιανός)
Καμένα Βούρλα-Αμπελωνιακός 0-2 (38′, 71′ Φτίκας)
Μουζάκι-Αναγέννηση Κ.1-4 (43′ πέν. Μουρκάκης – 11′, 17′, 23′ Αθανασιάδης, 65′ Μπουντούρης)
Ταυρωπός-Πύρασος 1-0 (83′ Χ. Ζάρρας)
 
Οι σκόρερ
4 ΓΚΟΛ: Αθανασιάδης (Αναγέννηση Καρδίτσας)
3 ΓΚΟΛ: Μπουντούρης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Χατζηβαλσάμης (Ελασσόνα), Φτίκας (Αμπελωνιακός)
 
 
Η επόμενη αγωνιστική (20/11)
Πυργετός-Ελασσόνα
Αγρότης Λιανοκλαδίου-Γ.Σ. Αλμυρού
Αμπελωνιακός-ΑΠΟΚ Βελούχι
Αναγέννηση Κ.-ΑΟ Καρδίτσας
Ταυρωπός-Καμένα Βούρλα  
Πύρασος-Μουζάκι
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου