ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Τσαριτσάνη η πρεμιέρα

στην-τσαριτσάνη-η-πρεμιέρα-417848

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις 27 Νοεμβρίου θα δοθεί τελικά η σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τη Νίκη Βόλου να κοντράρεται εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Έτσι οι κυανόλευκοι θα ξεκινήσουν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα φιλοξενώντας τον Θρασύβουλο.

Η σέντρα θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου και όχι στις 20 όπως ήθελαν οι τελευταίες εκτιμήσεις και η φετινή προσπάθεια της Νίκης για άνοδο θα ξεκινήσει κόντρα στον νεοφώτιστο Οικονόμο Τσαριτσάνης.
 
Οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν έτσι την προετοιμασία τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και δεν αποκλείεται να κλειστεί κάποιο νέο φιλικό παιχνίδι παρά το γεγονός ότι η τελευταία αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Αναγέννησης έμοιαζε ως η πρόβα τζενεράλε.
 
Η ομάδα της Νίκης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης για το πρωτάθλημα κόντρα στον οποίο είχε αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι στο Παντελής Μαγουλάς με τελικό αποτέλεσμα 1-1.
Ακολούθως μετά την αναμέτρηση στη Λάρισα η Νίκη θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο τον Βατανιακό στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες.
 
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα κλείνουν για το 2011 με τη Νίκη να φιλοξενεί στις 18 Δεκεμβρίου την ομάδα του Τυρνάβου την οποία όπως και τις υπόλοιπες έχει αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια κατά τη περίοδο της προετοιμασίας.
 
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της Νίκης Βόλου στην πρώτη φάση είναι: 1η Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη Βόλου, 2η αγών. Νίκη Βόλου – Βατανιακός, 3η αγων. Οδυσσέας Αναγέννησης – Νίκη Βόλου, 4η αγων. Νίκη Βόλου – Τύρναβος, 5η αγων. Νίκη Βόλου – Αετός Σκύδρας, 6η αγων. Τηλυκράτης Λευκάδας – Νίκη Βόλου, 7η αγων. Νίκη Βόλου – Δόξα Κρανούλας, 8η αγων. Απόλλων Καλαμαριάς – Νίκη Βόλου, 9η αγων. Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου, 10η αγων. Νίκη Βόλου – Πόντιοι Κατερίνης, 11η αγων. Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας – Νίκη Βόλου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ως εκπρόσωποι στο Δ.Σ. της Λίγκας θα είναι από τον Νότιο όμιλο οι Βαγγέλης Ασλανίδης της Γλυφάδας και Βασίλης Μπαλαμπέκης του Ηλυσιακού και από τον Βόρειο όμιλο οι Μιχάλης Κασσής της Δόξας Κρανούλας και Σταύρος Ζαμπέτογλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ στις ομάδες ανακοινώθηκε ότι δεν θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης, ενώ θα γίνει προσπάθεια για χορηγία από τον ΟΠΑΠ.
 
Την ομάδα της Νίκης εκπροσώπησαν στη χθεσινή κλήρωση ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Δαλούκας και ο υπεύθυνος Τύπου Άκης Μπούκλας.
 

Ικανοποίησε με Οδυσσέα

Σε ένα από τα τελευταία αν όχι το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας της η Νίκη Βόλου ικανοποίησε κόσμο και τεχνική ηγεσία με την απόδοσή της κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης του οποίου και επικράτησε με 3-0.
 
Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Λουκίνας (47’), Στουρνάρας (81’) και Μκρτσιάν (84’). Η Νίκη απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ αξιοσημείωτο είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες καθώς το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.
 
Χθες οι κυανόλευκοι είχαν ρεπό και από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις με τη τεχνική ηγεσία να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Οι προεγγραφές για τις νέες κάρτες διαρκείας συνεχίζονται. Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα και τα χρυσά διαρκείας η τιμή ορίστηκε στα 200 ευρώ ενώ για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου και της Θύρας 3 στα 100 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν διαρκείας θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρείας Grapheteria που σε συνεργασία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει αναλάβει την προώθηση τους αλλά και άλλες δραστηριότητες του συλλόγου. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 (έναντι Village Cinemas) και εκεί θα γίνεται αρχικά η καταγραφή των στοιχείων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24210-25521 από τις 10π.μ. ως τις 5μ.μ..

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου