ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δικαίωση στην παράταση…

δικαίωση-στην-παράταση-417861

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
 
Δικαίωση έστω και στην παράταση είναι πλέον το σύνθημα για τον Ολυμπιακό, που επί της ουσίας διανύει τις τελευταίες μέρες στις οποίες έχει ελπίδες να υπάρξει στον ποδοσφαιρικό χάρτη και να παίξει ποδόσφαιρο φέτος… Πάντως και χθες, παρά τις όποιες φήμες, υπήρξε νέα παράταση αγωνίας για τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι πλέον αναγκασμένος να περιμένει τη δικαίωση έστω την ύστατη ώρα…
Κατά την χθεσινή μέρα υπήρχε φημολογία απόφασης, ενώ ο νομικός της ΠΑΕ Θανάσης Χαρμάνης ήταν σε συνεχή επαφή με τον εν Αθήναις νομικό κ. Παραρά που ήταν στο Διοικητικό Εφετείο περιμένοντας, Το θετικό της υπόθεσης ήταν η υπόσχεση πως η ετυμηγορία θα ανακοινωθεί έγκαιρα κι ένα ανεπίσημα λέγεται πως θα είναι θετική κόντρα στο τι προσδοκούν η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ που θεωρούν «τελειωμένο» τον Ολυμπιακό.
Ενώ ούτε χθες δεν βγήκε απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο, στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν και ελπίζουν να βγει η απόφαση μέσα στις επόμενες τρεις μέρες και να είναι τέτοια που να δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να αγωνιστεί στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Όπως αναφέρουν νομικοί και δικαστικοί κύκλοι, ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να δικαιωθεί από το Διοικητικό Εφετείο βάσει των νομικών επιχειρημάτων που επικαλείται, αλλά όσο οι μέρες περνούν δίχως να βγαίνει η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου στην υπόθεσή του μεγαλώνει η ανησυχία και η αγωνία των διοικούντων την ΠΑΕ, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας. Η 17η Νοεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει η Σούπερ Λιγκ στον Ολυμπιακό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο (αν θα δικαιωθεί ή όχι από το Εφετείο), για να γνωρίζουμε οριστικά ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 14 που ήδη αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας πάντως είναι έτοιμες να αγωνιστούν, έχουν κάνει τις μεταγραφικές τους κινήσεις και εύχονται να μην αλλάξει κάτι όσον αφορά στις υποθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας μέχρι την Πέμπτη.
Μάλιστα ήδη η Λίγκα έχει ορίσει τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, βάζοντας τον Λεβαδειακό να παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα η Δόξα καλείται να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (ως γηπεδούχος) στο «Καυτανζόγλειο».
Όλα αυτά, βέβαια, μπορούν να ανατραπούν στην περίπτωση που το Διοικητικό Εφετείο βγάλει την απόφασή του άμεσα και είναι θετική για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα ή για μία – τουλάχιστον – από τις παραπάνω ομάδες.
Πάντως ενώ αναμένεται και σήμερα μια κρίσιμη μέρα για την ύπαρξη της ομάδας στον ποδοσφαιρικό χάρτη και ο Ολυμπιακός είναι κόντρα σε όλους, υπάρχει και έντονη φημολογία πως ασκούνται πιέσεις από διάφορες κατευθύνσεις προκειμένου να μην βγει έγκαιρα η απόφαση.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου