ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο φιλικό τεστ

νέο-φιλικό-τεστ-418091

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελευταίο της φιλικό τεστ πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League 2 θα δώσει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου φιλοξενώντας τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στο Παντελής Μαγουλάς στις 3 μ.μ.

Οι κυανόλευκοι λίγες μέρες πριν από τη πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος στις 20 Νοεμβρίου θα δώσουν σήμερα το 15ο φιλικό παιχνίδι κατά σειρά από την έναρξη της προετοιμασίας τους.

Ο Αλέξης Αλεξίου αναμένεται να προβάρει την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει και στο πρωτάθλημα περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν την ίδια θέληση και πάθος όπως και στα περασμένα τεστ.

Στο πλευρό τους οι κυανόλευκοι θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους.

Χθες η ομάδα προπονήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πραγματοποιώντας χαλάρωμα με τη τεχνική ηγεσία να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συμπεριλαμβάνει όλους τους ποδοσφαιριστές μιας και από τη περασμένη Δευτέρα στο πρόγραμμα προπονήσεων μπήκαν και οι Αλέξανδρος Παπατζίκος – Απόστολος Αναστασίου οι οποίοι ήταν τραυματίες.

Μάλιστα ο Αλέξης Αλεξίου είδε τους δύο ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται και απέναντι στην ομάδα του Πυράσου μεσοβδόμαδα από όπου υπήρχαν και άλλα θετικά μηνύματα αφού παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Τη Δευτέρα η κλήρωση

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League 2 και θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η Γ.Σ. για τον Βόρειο όμιλο ο οποίος θα απαρτίζεται από 12 ομάδες σε αντίθεση με το Νότιο που θα έχει 11.

Την άνοδο στην Football League θα πάρουν απευθείας οι πρωταθλήτριες ομάδες σε κάθε όμιλο ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγώνων από τους οποίους ο πρώτος της βαθμολογίας θα είναι αυτός που θα πάρει το τρίτο εισιτήριο ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση κάθε ομίλου θα ξεκινήσουν το μίνι πρωτάθλημα έχοντας δύο βαθμούς σε αντίθεση με τις άλλες δύο που θα ξεκινήσουν δίχως βαθμό.

Στο φετινό πρωτάθλημα κάθε ομάδα υποχρεούται να χρησιμοποιεί τρεις μικρούς ποδοσφαιριστές και στη Νίκη Βόλου περιμένουν πως και πως την ελληνοποίηση του Κώστα Κυπτίου ο οποίος αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για την ενδεκάδα.

Τέλος σημειώνεται πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων, κάτι τέτοιο θα γίνει όμως την ερχόμενη Δευτέρα με επικρατέστερη την 20η Δεκεμβρίου.

Πρόσκληση Μετόχων στη Γ.Σ.

Στις 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η τακτική Γ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην οποία ήδη έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι από ορκωτούς λογιστές προκειμένου να γίνει γνωστό το οικονομικά άνοιγμα. Η Γ.Σ. θα λάβει χώρα στις 7 μ.μ. στο Μεταξουργείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι Μέτοχοι της Ανωνύμου Εταιρείας «Γ.Σ. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7μ.μ, στην αίθουσα προβολών του συγκροτήματος «Μεταξουργείο» στην οδό Καραμπατζάκη, στη Νέα Ιωνία Βόλου, για να συζητήσουν και αποφασίσουν επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ως εξής:

Θέμα 1ον: Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Οικονομικών καταστάσεων, της εταιρικής χρήσης που έληξε την 30 Ιουνίου 2011, μαζί με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

Θέμα 2ον: Έγκριση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, που ελήφθησαν κατά την περίοδο 1/7/2010-30/06/2011 και απαλλαγή των μελών του Σώματος και του Ορκωτού Ελεγκτού, από κάθε ευθύνη αποζημίωσης, για τα πεπραγμένα της υπό κρίση χρήσης.

Θέμα 3ον: Ορισμός ενός (1) τακτικού Ορκωτού Ελεγκτού και ενός (1) αναπληρωματικού του, για την διαχειριστική περίοδο 1/7/2011 – 30/6/2012 και καθορισμός της αμοιβής τους.

Θέμα 4ον: Εκλογή νέου Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 5ον: Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και τροποποίηση του, περί Μετοχικού Κεφαλαίου, άρθρου του καταστατικού.

Θέμα 6ον: Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί θεμάτων που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν και δικαιούνται να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας, ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να καταθέσουν τις σχετικές αποδείξεις και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεως τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου