ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη πιο δυνατή

ακόμη-πιο-δυνατή-418396

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακόμη πιο δυνατή θέλει να είναι η Νίκη Βόλου ενόψει της πρεμιέρας της στο πρωτάθλημα της Football League που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου. Σήμερα οι κυανόλευκοι θα μάθουν τον αντίπαλο τους στο Κύπελλο, ενώ νέο φιλικό θα δώσουν το Σάββατο με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στο Παντελής Μαγουλάς.

Την προετοιμασία της ενόψει της επίσημης πρεμιέρας της εντείνει η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη με τη σέντρα της Football League 2 στις 20 Νοεμβρίου.
Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις με τον τεχνικό τιμ να ανεβάζει ρυθμούς, ενώ συνεχίζονται και τα φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε πλήρη φόρμα.
Χθες η Νίκη Βόλου σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (κεκλεισμένων των θυρών) αγωνίστηκε απέναντι στο Πύρασο Νέας Αγχιάλου με τον Αλέξη Αλεξίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, θέλοντας να πάρει το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων τους.
Οι ποδοσφαιριστές άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξαν καλά στοιχεία ικανοποιώντας το τεχνικό τιμ με την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητά τους. Στα ευχάριστα για τη τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή των Αναστασίου και Παπατζίκου μετά από τραυματισμό.
Μάλιστα ο κ Αλεξίου απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι πλέον έχει να υπολογίζει σε περισσότερους παίκτες. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό πλέον για την ομάδα της Νίκης Βόλου είναι αυτό κόντρα στην ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης το Σάββατο και όχι τη Κυριακή με τον Βατανιακό όπως είχε ανακοινωθεί. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας παίζει αυτό το Σάββατο (12/11) η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Το παιχνίδι αρχίζει στις 3 μ.μ. και αποτελεί από τα τελευταία τεστ για τον Αλέξη Αλεξίου και τους παίκτες του, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης (46΄ Τάσος), Παπατζίκος (46΄ Γκότοβος), Χολέβας, Σπυρόπουλος, Παραλίκης (50΄ Χατζητρακόσιας), Ζαρίφης (46΄ Πετράς), Αργύρης, Ζάγκας (50΄ Αναστασίου), Ζαχαράκης (46΄Άλντι), Βλάχος (55΄ Νασιακόπουλος), Μουδούρογλου (46΄ Λουκίνας).
ΠΥΡΑΣΟΣ: Γκιούρκης (60΄ Κουτσιρίμπας),Μπασδάνης, Βητόπουλος (46΄ Λ. Γκάγκας), Κυριάκος (46΄Διαμάντης), Αναστασίου (55΄ Σατελιάν), Κόκκας (46΄ Τανάγιας), Σπύρου (46΄Μπούτλας), Μπαλαμούτης, Κίτσος (46΄ Ράπτης), Πετρίδης, Σπ. Γκάγκας.
 
Μαθαίνει αντίπαλο
Σήμερα Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου για τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Χθες διεξήχθησαν τα παιχνίδια της πρώτης φάσης ανάμεσα στις ομάδες της Football League 2 με τη Νίκη Βόλου να μην συμμετέχει έχοντας περάσει χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση μαζί με ακόμη 13 ομάδες της κατηγορίας. Στη δεύτερη και τρίτη φάση θα συμμετέχουν οι συνολικά 18 ομάδες της Football League 2 και οι 18 της Football League, ενώ στην τέταρτη θα συμμετέχουν και οι ομάδες της Super League. Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ θα διενεργηθεί στις 12 μ. στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Μαζί με τη Νίκη Βόλου έχουν πάρει το εισιτήριο δίχως αγώνα οι: Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός, Δόξα Κρανούλας, Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Κεραυνός Γλυφάδας, Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας, Οδυσσέας Αναγέννησης, Πόντιοι Κατερίνης, Προοδευτική, Ρούβας, Τύρναβος 2005 ενώ χθες προκρίθηκαν οι: ΠΑΟ Ρουφ, Απόλλων Σμύρνης, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Αστέρας Μαγούλας (σελ. 30).
 
Αρχίζει ο έλεγχος
Ο έλεγχος στα λογιστικά βιβλία και των οικονομικών καταστάσεων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ξεκινά σήμερα μετά από χθεσινή ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ η οποία ήρθε σε συμφωνία με εταιρεία ορκωτών λογιστών. «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την εταιρία ορκωτών λογιστών ΣΟΛ ΑΕ και από σήμερα θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ο εντεταλμένος ορκωτός λογιστής κ. Χρήστος Γιάνγκου για την διενέργεια του ελέγχου, των λογιστικών βιβλίων της ΠΑΕ και των οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμών κ.τ.λ.)». Υπενθυμίζεται ότι η ΓΣ της ΠΑΕ θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε τα στοιχεία του ελέγχου θα πρέπει να έχουν γίνει γνωστά όπως είναι η επιθυμία σύσσωμης της Διοίκησης προκειμένου στη συνέχεια όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτή να γνωρίζουν το οικονομικό άνοιγμα. Εξάλλου σήμερα στις 4 μ.μ. ο εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Δαλούκας, θα είναι καλεσμένος του κ. Σωτήρη Πολύζου στο τηλεοπτικό σταθμό της TRT απαντώντας σε όλα τα θέματα γύρω από το κυανόλευκο στρατόπεδο.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου