ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταγγέλλει Αμπντουραχμάνι η Νίκη

καταγγέλλει-αμπντουραχμάνι-η-νίκη-418507

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Καταγγελία σε βάρος του ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αμπντουραχμάνι έκανε χθες η Νίκη Βόλου με επίσημη ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο επιθετικός που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού αποτελεί πλέον ξένο σώμα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι θα προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου του.

Το περασμένο Σάββατο ιστοσελίδα που φιλοξενεί θέματα της ΑΕΚ (aek365.gr) φιλοξένησε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επικαλείται το οικογενειακό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή κάνοντας λόγο για άσχημο κλίμα στις τάξεις του κυανόλευκου συγκροτήματος, ενώ αναφέρει επίσης πως ο ποδοσφαιριστής δεν πληρώνεται αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «η ομάδα δεν μπορεί να του καλύψει ούτε τα προς το ζην».
Για το θέμα ερωτήθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Δαλούκας στη προχθεσινή παρουσίαση της φανέλας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δε θα ανεχθούμε κρούσματα απειθαρχίας στην ΠΑΕ ούτε το παραμικρό. Όποιος αντιμιλάει φεύγει».
Η ΠΑΕ Νίκη βρίσκεται ήδη σε διαβουλεύσεις με το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του, ενώ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αμπντουραχμάνι. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλησε να επενδύσει στο πρόσωπό του, εκείνος όμως δεν θέλησε να γίνει ποτέ μέλος της οικογένειάς μας. Όχι μόνο δεν θέλησε να ενταχθεί σ’ αυτή, αντίθετα με μυθεύματα που ξεπερνούν τα όρια της πιο νοσηρής φαντασίας, προσπάθησε να βάλει βόμβα στα θεμέλια της νέας Νίκης που χτίζουμε όλοι μαζί, διοίκηση – τεχνική ηγεσία – παίκτες – κόσμος, με πολύ κόπο και μόχθο! Τα θεμέλια του οικοδομήματος της νέας Νίκης μας, προς απογοήτευση του νεαρού ποδοσφαιριστή, είναι γερά και δεν ακούστηκε ούτε καν… κρότος από την άνανδρη αυτή «βομβιστική» ενέργειά του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι δυνατή, είναι πανίσχυρη και οι εποχές που παίκτες αμφιβόλου αξίας και προελεύσεως παρήλαυναν με χαρακτηριστική ευκολία σ’ αυτή, ρουφώντας της το αίμα, πέρασαν ανεπιστρεπτί! Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαβεβαιώνει τον υπέροχο κόσμο της, πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα πάρει από την ΠΑΕ ό,τι του αναλογεί και να είναι βέβαιος ότι τέτοιες συμπεριφορές, δεν θα τις ανεχτεί από κανέναν! Όσο για το κλίμα που επικρατεί στη Νίκη Βόλου και για το αν αυτό επιτρέπει την αγωνιστική εξέλιξη ενός νέου ποδοσφαιριστή, λαμπρό παράδειγμα είναι του Διεθνή ποδοσφαιριστή Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η Νίκη Βόλου είναι μεγάλη και θέλει ανάλογους παίκτες, με ήθος και αξία».
Τέλος αύριο Πέμπτη ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Γιώργος Δαλούκας θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 4 μ.μ. στο TRT στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου συνοδευόμενος από τον νέο υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ κ. Άκη Μπούκλα.
 
Σήμερα με Πύρασο
Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει σήμερα το μεσημέρι στο Παντελής Μαγουλάς η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας την ομάδα του Πυράσου. Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με τον Αλέξη Αλεξίου να θέλει να δώσει χρόνο σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα φιλικά της ομάδας. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου και οι κυανόλευκοι καλούνται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι σε μία χρονιά στην οποία στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και μόνο. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί εκ νέου αντιμέτωπες στις αρχές της προετοιμασίας των κυανόλευκων στο Παντελής Μαγουλάς με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται δίχως να αναδείξει νικητή με τελικό αποτέλεσμα 3-3. Αυτό που έχει σημασία όμως δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η διάθεση και η όρεξη των ποδοσφαιριστών να παίξουν μπάλα κάτι που έχει φανεί μέχρι σήμερα. Ευχή όλων είναι τα αποτελέσματα και οι νίκες να έρθουν στα επίσημα παιχνίδια σε μία ποδοσφαιρική σεζόν που επιτέλους ξεκινά. Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν κανονικά από τη περασμένη Δευτέρα και οι Απόστολος Αναστασίου και Αλέξανδρος Παπατζίκος οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών και δίνουν την ευκαιρία στη τεχνική ηγεσία για δοκιμή νέων σχημάτων ικανών να οδηγήσουν τη Νίκη στις επιτυχίες. Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κάνοντας χαλάρωμα και ασκήσεις με βάρη. Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι για τη Κυριακή με τη Νίκη να φιλοξενεί την ομάδα του Βατανιακού στις 3 μ.μ. στην άτυπη ρεβάνς του 1-0 της Κατερίνης.
 
Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή 13/11 και οι τέσσερις σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης (Blue Club – Blue Angels – Όμιλος Φιλάθλων Νίκης – Θύρα 3 Volos Club) διοργανώνουν κοινή εκδρομή για τον αγώνα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκηδόνα. Δηλώσεις συμμετοχής στους συνδέσμους μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου