ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανάμικτα συναισθήματα στη πρεμιέρα

ανάμικτα-συναισθήματα-στη-πρεμιέρα-418678

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της πρεμιέρας της Δ’ Εθνικής για τις ομάδες της Μαγνησίας. Από τη μία ο ΓΣ Αλμυρού επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Καρδίτσας, ενώ από την άλλη την ήττα γνώρισε ο Πύρασος από τον Αμπελωνιακό με 3-0, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία.

Εντυπωσιακός ήταν ο Γ.Σ. Αλμυρού στη πρεμιέρα του στη Δ’ Εθνική επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Οι παίκτες του Βαγγέλη Σταμουλάκη έκαναν φιέστα κόντρα στην ομάδα της Καρδίτσας, σηκώνοντας μπροστά στο κοινό τους το τρόπαιο του περσινού πρωταθλητή πριν από τη σέντρα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (44’) με τον Βούλγαρη να εκτελεί φάουλ. Η μπάλα βρήκε στο τείχος και ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που την είδε τελικά να αναπαύεται στα δίχτυα της εστίας τους και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν. Στην επανάληψη και μετά το πέρας 20 λεπτών ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τους Αλμυριώτες με τον Βούλγαρη να είναι και πάλι πρωταγωνιστής όταν επιχείρησε σουτ και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό για να φθάσει στον Τσίπη ο οποίος ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ για να πλασάρει στη συνέχεια σε κενή εστία στο 65’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με πολύ όμορφο τέρμα του Ταχτιντή, ο οποίος με σουτ – κεραυνό έκανε το 2-1 στο 75’, αλλά ο ΓΣΑ κατάφερε να φθάσει στην επίτευξη ακόμη ενός τέρματος και να κλειδώσει τη νίκη και το τρίποντο όταν ο Παναγιώτου ανατράπηκε από τον Τσέλιο κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοντοβάς ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 90ο λεπτό.

Ηττα με παράπονα

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου φιλοξενούμενος από τον Αμπελωνιακό στη Λάρισα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα

μιας και στο 20ο λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Κουτσιρίμπας, στο 48ο λεπτό δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Πυράσου, ενώ το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων προέρχεται από οφσάιντ. Ο αγώνας όμως δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στο ζέσταμα ο Τσάγγαρης ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Σατελιάν.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Κακαβίτσης στο 53ο λεπτό και 70ο λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Φτίκας στο 58ο λεπτό. Δοκάρι στο 13ο λεπτό είχε ο Αλεξανδρής για τον Αμπελωνιακό. Σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν για τον Πύρασο στο 30’ έπειτα από σέντρα του Μπαλαμούτη και κεφαλιά του Κίτσου που πέρασε μόλις άουτ, στο 42’ με εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Γκάγκα και στο 46ο με άστοχο σουτ του Πετρίδη. Η φάση που ο Πύρασος ζητά πέναλτι σημειώθηκε δύο λεπτά αργότερα με τον Κωτούλα να τραβά από τη φανέλα τον Πετρίδη έπειτα από σέντρα του Μπαλαμούτη.

Τα αποτελέσματα (1η)

Πυργετός-Βελούχι 4-1(46′, 54′ Κωστούλας, 49′ πέν.,75′ πέν. Προβίδας – 40′ Μπακαλίδης)

ΓΣ Αλμυρού- ΑΟ Καρδίτσας 3-1(44′ Βούλγαρης, 65′ Τσίπη,89′ πέν. Κοντοβάς – 75′ Ταχτιντής)

Ελασσόνα-Καμένα Βούρλα 4-0(9′ Χάµος, 61′ Χατζηβαλσάµης,77′, 90′ Αλεξανδρής)

Αγρότης-Μουζάκι 0-0

Αμπελωνιακός-Πύρασος 3-0( 53′, 70′ Κακαβίτσης, 58′ Φτίκας)

Αναγέννηση-Ταυρωπός 3-1(23′ Αθανασιάδης, 75′ ,85′ πέν. Μπουντούρης, – 5′ Σιούρτος)

 

Επόμενη Αγωνιστική (2η-13/11)

ΓΣ Αλμυρού-Πυργετός

Βελούχι-Ελασσόνα

Καρδίτσα-Αγρότης

Καμένα Βούρλα-Αμπελωνιακός

Μουζάκι-Αναγέννηση

Ταυρωπός-Πύρασος

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου