ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να γράψει ιστορία

να-γράψει-ιστορία-418688

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τη νέα της φανέλα παρουσίασε χθες η Νίκη Βόλου στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace. Επιθυμία όλων είναι ο σύλλογος να γράψει ιστορία φορώντας τη και να ζήσει νέες μεγάλες στιγμές, αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν.

Το παρών στην εκδήλωση της παρουσίασης της νέας φανέλας της Νίκης έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τμήματος, ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου, οι μέτοχοι της ομάδας αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. μαζί με το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που κατέκλυσε την αίθουσα.

Αρχικά ο εκτελεστικός Διευθυντής Γιώργος Δαλούκας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ενώ παρουσίασε τον κ. Θεόφιλο Χριστοφορίδη, μάνατζερ της ΝΙΚΕ Hellas η οποία θα ντύνει τη Νίκη τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, ευχαριστώντας τον για τη συμφωνία που επετεύχθη, όπως και το κ. Μάρκο Λαγό.

Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων έγινε από τους ποδοσφαιριστές Ψωμιάδη, Ριζογιάννη, Βούρα, Αναστασίου, Μπουσινάκη, Πεχλιβανόπουλο και Κυπτίου, οι οποίοι φορούσαν τις εμφανίσεις με την πρώτη να είναι μπλε με λευκές ρίγες, τη δεύτερη λευκή και τη τρίτη πορτοκαλί, ενώ γκρι με μαύρες λεπτομέρειες είναι η εμφάνιση των τερματοφυλάκων.

Από τη μεριά του ο κ. Χριστοφορίδης δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια η ΝΙΚΕ απείχε συνειδητά από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η κάθαρση που ξεκίνησε έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της και δύσκολα βήματα. Για εμάς όμως αποτέλεσε την έναρξη για τη δυναμική επιστροφή μας στο χώρο. Το ήθος των ανθρώπων της Νίκης, ο άψογος επαγγελματισμός τους και το σπουδαίο όραμα που έχουν γι’ αυτήν την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία, σε συνδυασμό με την ισχυρότερη αθλητική εταιρία στον κόσμο της ΝΙΚΕ, με τα άριστα ποιοτικά προϊόντα, δημιούργησαν μια δυνατή σχέση, μια δυνατή συμφωνία, που πιστεύουμε να κρατήσει πολλά χρόνια. Ξεκινά μια τριετή συνεργασία σε πολύ γερές βάσεις. Είμαστε εδώ σήμερα, στηρίζουμε τη Νίκη με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Σκοπός μας είναι να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και με τα υπόλοιπα τμήματα της Νίκης. Η πρώτη φανέλα της Νίκης για τη σεζόν 2011-12 είναι βασισμένη στην εμφάνιση της Ίντερ και έχει μπλε και λευκές ρίγες».

Δαλούκας: «Η Νίκη εκεί που αξίζει»

Ο κ. Δαλούκας σχολίασε: «Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα μερικά παπαγαλάκια του χώρου αρχίζουν και λένε χίλια δυο, ότι δε θα πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας και άλλα, θέλω να πω ότι τις υποσχέσεις μας και θα τις πραγματοποιήσουμε όλες μέχρι το έπακρο και μαζί όλοι θα πάμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει. Ουδέποτε ζητήσαμε υπομονή. Γνωρίζουμε όλοι όσοι δουλεύουμε γι’ αυτήν ομάδα ότι είναι ομάδα απαιτήσεων, στόχων και προσδοκιών. Απλώς γνωρίζετε ότι δεν μπορούν ν’ αλλάξουν όλα μέσα σε δύο μήνες. Αυτό που γίνεται σήμερα εδώ είναι μόνο η αρχή. Θα θελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ήδη υπάρχοντες χορηγούς, σε χορηγούς επώνυμους και ανώνυμους. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την κ. Σακελλαρίου του Volos Palace για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης τους χορηγούς στη φανέλα, που βοηθούν τη Νίκη σ’ αυτή τη νέα της προσπάθεια. Ήδη είμαστε σε συμφωνία για το κτήριο που θα γίνει η μπουτίκ. Θα βρίσκεται διαγώνια από το γήπεδο. Δε θα είναι μόνο μπουτίκ, αλλά θα είναι και το Βlue Cafe και πρακτορείο ΠΡΟΠΟ».

Τιμή σε τρεις

Οι τρεις νέες εμφανίσεις θα είναι αφιερωμένες σε Νικιώτες από καρδιάς όπως σχολίασε ο κ. Δαλούκας. Συγκεκριμένα η μπλε-ασπρη φανέλα θα τιμά τη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη, η λευκή το Φίλιππο Κουτσερή και η πορτοκαλί το Βασίλη Σελανίκη, που έχασε τη ζωή του σε αγώνα της Νίκης στο Πανθεσσαλικό. Ακόμη σε κάθε παιχνίδι η Νίκη θα τιμά την ιστορία της και στο πρώτο στο Παντελής Μαγουλάς θα βραβευθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Λευτέρης Καλλιοτζής.

Τα γραφεία της ΠΑΕ

Αναφορικά με τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ο κ. Δαλούκας επανέλαβε πως θα γίνουν στο κέντρο του Βόλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για το θέμα των γραφείων, είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν η Νίκη θα κάνει γραφεία στο κέντρο του Βόλου. Πνέει άλλος αέρας στη Νέα Ιωνία και αυτός θα είναι αέρας επαγγελματισμού», ενώ επεσήμανε πως σε 10-12 μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στη πρόσοψη του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς. Στη συνέχεια ο κ. Δαλούκας αποκάλυψε πως οι δικηγόροι της ΠΑΕ σε Βόλο και Αθήνα μελετούν το νέο καταστατικό της επανίδρυσης της Λέσχης Φίλων Νίκης επισημαίνοντας: «Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, η Νίκη πρέπει να λειτουργήσει έτσι, γιατί η δύναμη της Νίκης είναι ο κόσμος της και τίποτε άλλο. Μέλημα της Λέσχης Φίλων Νίκης θα είναι να εγγραφεί ο πρώτος ποδοσφαιριστής μέχρι και ο πιο μικρός φίλαθλος της Νίκης. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γιγαντώσουμε τη Νίκη σε όλα τα επίπεδα» και ζήτησε από τον κόσμο τη συμβολή του στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας που για τον ίδιο αποτελεί προσωπικό στοίχημα. Τέλος ο κ. Δαλούκας σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με το θέμα του Αμπντουραχμάνι για τον οποίο υπήρξε δημοσίευμα με δυσφημιστικά σχόλια για τη Νίκη απάντησε: «Τέτοια περιστατικά ποδοσφαιριστών μου δίνουν την ευκαιρία να δείξουμε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που τιμούν τη φανέλα της Νίκης ότι δε θα ανεχθούμε κρούσματα απειθαρχίας στην ΠΑΕ ούτε το παραμικρό. Όποιος αντιμιλάει φεύγει».

Ρεβάνς με Βατανιακό

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα της Νίκης Βόλου στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του Βατανιακού. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κατερίνης εκ νέου αυτή τη φορά την ερχόμενη Κυριακή σε μία άτυπη ρεβάνς στην έδρα τους το Παντελής Μαγουλάς. Όσον αφορά στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Νίκη αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο αυτό που μετρά είναι το πάθος και η αγωνιστική διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές λίγες μέρες πριν από τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2. Σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Πεχλιβανόπουλο στο 18ο λεπτό να σουτάρει πάνω από την εστία και με τον Μκρτσιάν στο 29’. Στην επανάληψη ο Κυπτίου πιάνοντας δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ σε δύο εκτελέσεις φάουλ του Μπουσινάκη οι τερματοφύλακες του Βατανιακού έδιωξαν με υπερένταση. Ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι Λουκίνας-Πουλάκος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 73ο λεπτό με τον Σαββίδη να σκοράρει από θέση οφ σάιντ.

ΝΙΚΗ: Ψωμιάδης (53’ Βούρας), Στουρνάρας (75’ Μουδούρογλου), Μκρτσιαν, Λαμπρόπουλος (40’ Γκότοβος), Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης, Στεργίδης (52’ Λουκίνας), Πεχλιβανόπουλος (64’ Πετράς), Κιπτίου, Μπουσινάκης (80’ Βλάχος), Πουλάκος.

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 13/11 και οι τέσσερις σύνδεσμοι της Νίκης (Blue Club-Blue Angels-Όμιλος Φιλάθλων- Θύρα 3 Volos Club) διοργανώνουν κοινή εκδρομή για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκηδόνα. Δηλώσεις συμμετοχής στους συνδέσμους μέχρι το βράδυ το Παρασκευής.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου