ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνδεσμοι υπέρ Δαλούκα

σύνδεσμοι-υπέρ-δαλούκα-420118

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ 
Δύο είναι τα θέματα που απασχολούν τη Νίκη Βόλου την παρούσα στιγμή με το πρώτο και βασικότερο να είναι η εξασφάλιση οικονομικών πόρων που θα βοηθήσουν το σύλλογο, ενώ από την άλλη το θέμα της ανόδου παραμένει ακόμη ανοιχτό.
Η φετινή προσπάθεια για τη Νίκη Βόλου έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,  ωστόσο για να υπάρχει ανάλογη συνέχεια θα πρέπει να υπάρχουν έσοδα ώστε η ΠΑΕ να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Από τη στιγμή που τα πρωταθλήματα σε Β’ ή Γ’ Εθνική δεν έχουν ξεκινήσει η Νίκη δεν έχει έσοδα από τα παιχνίδια και από τους χορηγούς και έτσι ένας από τους τρόπους να εξασφαλίσει χρήματα είναι τα διαρκείας τα οποία βρίσκονται ήδη στη διάθεση του κοινού. Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ έχει κλείσει κάποιες συμφωνίες με εταιρίες οι οποίες θα διαφημίζονται στις κάρτες διαρκείας είτε στη φανέλα, οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν και στη Νίκη αναζητούν πόρους ώστε να αντεπεξέλθουν στα τρέχοντα έξοδα. Για το λόγο αυτό ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Δαλούκας αλλά και τα μέλη της ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με εταιρίες και εργοστάσια ώστε από τη μία να προωθηθούν τα διαρκείας και από την άλλη να κλειστούν νέες χορηγίες. Από τη πρόσφατη Γ.Σ. που έλαβε χώρα στο Μεταξουργείο προέκυψε το ενδιαφέρον και επίσημα του κ. Παϊτέρη να αναμιχθεί στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ωστόσο η νέα Γ.Σ. θα διεξαχθεί στα τέλη Νοεμβρίου και από την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουμε την έναρξη των εργασιών από τους ορκωτούς λογιστές προκειμένου να γίνουν γνωστά τα χρέη της ΠΑΕ. Όπως αποκάλυψε και ο μέτοχος κ. Βαλαχής στη Γ.Σ. είχε συζητήσεις με 4-5 επιχειρηματίες αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για πώληση της ομάδας αν δεν γίνει πρωτίστως γνωστό το ύψος των χρεών που έχει σήμερα η Νίκη. Τέλος αναφορικά με το θέμα της ανόδου στη Νίκη έχουν ελπίδες πως αυτή μπορεί να επιτευχθεί άμεσα και για το λόγο αυτό περιμένουν τις εξελίξεις στο χώρο της αθλητικής δικαιοσύνης οι οποίες μπορεί να έρθουν ακόμη και σήμερα με τις ομάδες κατά βάση από τη Β’ Εθνική που έχουν κληθεί σε απολογία.
Αύριο με Ελασσόνα
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο η Νίκη Βόλου αγωνιζόμενη αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα της Ελασσόνας. Η αναμέτρηση όπως ανακοίνωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και είναι η πρώτη που θα δώσουν οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου μακριά από την έδρα τους, καθώς όσα φιλικά δόθηκαν μέχρι σήμερα διεξήχθησαν είτε στα Χάνια όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας είτε στο Παντελής Μαγουλάς αποφέροντας παράλληλα σημαντικά έσοδα από τη δυναμική παρουσία του κόσμου. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν και χθες στο Παντελής Μαγουλάς υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και απών ήταν ο Αποστόλης Αναστασίου που συνεχίζει αποθεραπεία.
Τα εισιτήρια διαρκείας
Οι προεγγραφές για τις νέες κάρτες διαρκείας συνεχίζονται μετά και την παρουσίαση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου. Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα και τα χρυσά διαρκείας η τιμή ορίστηκε στα 200 ευρώ, ενώ για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου και της Θύρας 3 στα 100 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν διαρκείας θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρίας Grapheteria που σε συνεργασία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει αναλάβει την προώθησή τους αλλά και άλλες δραστηριότητες του συλλόγου. Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 (έναντι Village Cinemas) και εκεί θα γίνεται αρχικά η καταγραφή των στοιχείων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24210-25521 από τις 10 π.μ. ως τις 5 μ.μ. Μάλιστα στους κατόχους των καρτών διαρκείας θα παρέχεται έκπτωση 10% από τα τσιπουράδικα «Κατάρτι»  και «Τόμυς» όπως και τα στεγνοκαθαριστήρια «Λε Σαβόν» που διαφημίζονται στη πίσω πλευρά τους. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί όλους τους φιλάθλους της να συμπαρασταθούν στη νέα προσπάθειά της, ώστε η ιστορική ομάδα να προχωρήσει ανοίγοντας νέους δρόμους προοπτικής για το μέλλον της.
 
  
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου