ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγάπη διαρκείας για τη Νίκη

αγάπη-διαρκείας-για-τη-νίκη-421034

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τα προνόμιά τους παρουσιάστηκαν χθες από τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Volos Palace. Παρόντες εκτός από τον εκτελεστικό διευθυντή Γιώργο Δαλούκα και την αρμόδια εταιρία που ανέλαβε τη νέα προσπάθεια ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης και ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου.

Ο κ. Δαλούκας καλωσόρισε τον κόσμο της Νίκης Βόλου που έδωσε βροντερό παρών και βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας τονίζοντας αρχικά: «Όταν αρχίσαμε αυτή τη προσπάθεια ένα μήνα πριν θαρρώ να πω ότι είμαστε πάρα πολύ λίγοι και είναι χαρά μου που βλέπω ότι ολοένα γινόμαστε και περισσότεροι. Σε αυτή τη προσπάθειά μας προστίθενται ακόμη δύο φίλοι, οι Παύλος Ζησιμάτος και Αντώνης Χρηστοκώστας, ιδρυτές της εταιρίας grapheteria οι οποίοι έκαναν μια φανταστική δουλειά για να παρουσιάσουν αυτά τα εισιτήρια».

Από την εταιρία grapheteria o κ. Παύλος Ζησιμάτος σχολίασε: «H grapheteria έχει τη τιμή και εγώ ως εκπρόσωπος της να παρουσιάζω τα εισιτήρια διαρκείας της νέας Νίκης Βόλου. Το νέα Νίκη Βόλου δεν το λέω τυχαία γιατί η Νίκη αλλάζει και σε αυτό το εγχείρημα συμμετέχουμε και εμείς. Ο μεγαλύτερος μέτοχος και συμμέτοχος σε αυτή την αλλαγή πιστεύουμε ότι είστε εσείς και πρέπει να το αποδείξετε εμπράκτως. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποιες εξωτερικές αλλαγές που θα γίνουν στο γήπεδο. Μελετήσαμε και αποφασίσαμε ότι εξωτερικά και στο κομμάτι που παρουσιάζεται στη πρόσοψη του γηπέδου και συγκεκριμένα στη κερκίδα θα τυπωθεί ένα banner 130 τ.μ. με φωτογραφίες παλιότερων και σημαντικών στιγμών της ομάδας. Παράλληλα εσωτερικά οργανώνεται αυτό που λέγεται διαφημιστική προβολή με banner να προβάλουν πάνω από 22 διαφορετικές επιχειρήσεις κάτι που θα συμβάλει και στα έσοδα της ομάδας. Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, είναι δύο και το ένα αφορά στις μη στεγασμένες πλευρές του γηπέδου συν τουλάχιστον 30 μέτρα από τις πλευρές της στεγασμένης κερκίδας με το κόστος να έχει οριστεί στα 100 ευρώ. Το δεύτερο εισιτήριο διαρκείας αφορά στη κεντρική κερκίδα του γηπέδου κάτω από το στέγαστρο με αξία 200 ευρώ, με τις παραπάνω τιμές να έχουν οριστεί κατ’ εντολή της διοίκησης. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη θέση εκείνου που θα πάρει το διαρκείας από κάθε κακοπροαίρετη προσπάθεια αντιγραφής της. Το διαρκείας εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του καθένα διαθέτει και τέσσερα διαφορετικά σημεία ασφαλείας».

Ο κ. Δαλούκας ανέφερε σχετικά με τις χρυσές κάρτες διαρκείας: «Το όριο στο οποίο μπορούμε να βάλουμε χρυσές κάρτες είναι οι 1.000. Αν φθάσουμε δηλαδή σε σημείο να πουλήσουμε όλα τα διαρκείας των 200 ευρώ σημαίνει ότι η σκεπαστή χωράει γύρω στα 1000 άτομα, άρα ο αριθμός δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 1.000 κάρτες. Αυτό βέβαια είναι ευχής έργο να γίνει. Θα είναι ό,τι καλύτερο και μακάρι να γίνει έτσι. Τα εισιτήρια δεν θα είναι αριθμημένα, γιατί αν αναγκαστούμε να βάλουμε καρεκλάκια στη σκεπαστή θα μειωθεί η χωρητικότητα κατά 250 θέσεις. Σε ένα τέτοιο γήπεδο μέχρι -πρώτα ο Θεός- να ανεβούμε και να πάμε στο Πανθεσσαλικό δεν γίνεται να λειτουργήσουμε έτσι».

Αξίζει να σημειωθεί πως με τα χρυσά εισιτήρια διαρκείας θα παρέχεται και 10% έκπτωση στους κατόχους από τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται στο πίσω μέρος τους. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις και προσφορές όπως εκπτώσεις στη μπουτίκ της ομάδας και διάφορες εκδηλώσεις στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Τέλος ο κ. Δαλούκας σε ερώτηση που δέχθηκε για την φιλοξενία ομάδων στο Παντελής Μαγουλάς είπε: «Αν είμαστε στη Γ’ Εθνική οι μοναδικοί που θα πηγαίνουν ως φιλοξενούμενοι θα είμαστε εμείς» για να ακολουθήσει παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων φίλων της ομάδας ενώ ζήτησε από τον κόσμο να αποκτήσει τον δεκαπλάσιο αριθμό διαρκείας σε σχέση με τη περσινή χρονιά. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου