ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόρτα από τον αθλητικό δικαστή

πόρτα-από-τον-αθλητικό-δικαστή-421463

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη συζήτηση της ερχόμενης Πέμπτης αναφορικά με το θέμα ορισμού της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με τους Πόντιους Κατερίνης που περίμεναν με αγωνία οι κυανόλευκοι.

Στη Νίκη Βόλου περίμεναν από τον αθλητικό δικαστή να τεθεί προς συζήτηση το θέμα ορισμού του αγώνα της Νίκης Βόλου με τους Πόντιους Κατερίνης αύριο Πέμπτη, ωστόσο κάτι τέτοιο όπως έγινε γνωστό δεν θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη παίρνοντας παράταση.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν τον ορισμό του αγώνα κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης έτσι ώστε να διεκδικήσουν την άνοδό τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής σε περίπτωση νίκης, αφού θα έχουν ένα περισσότερο βαθμό από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία μέχρι στιγμής έχει πάρει το εισιτήριο ανόδου καταλαμβάνοντας την προνομιούχο θέση.

Σήμερα ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ Σπύρο Καλογιάννη όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα που έχει να κάνει με την εν λόγω αναμέτρηση η οποία δεν διεξήχθη πέρυσι στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής με την κυανόλευκη ΠΑΕ να έχει στα χέρια της έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο έγγραφο αυτό που υπογράφει ο γ.γ. Πάνος Μπιτσαξής αναφέρεται ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τους Πόντιους Κατερίνης αναβάλλεται λόγω επικινδυνότητας, μιας και την ίδια μέρα είχε προγραμματιστεί αγώνας της Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Παναθηναϊκό.

Πλέον στη Νίκη αναζητούν τον τρόπο ώστε να οριστεί ο αγώνας και να επωφεληθούν σε περίπτωση νίκης παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου το οποίο κρατά μέχρι στιγμής στα χέρια της η Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην οποία όμως έχει δοθεί παράταση μέχρι αύριο να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να πάρει την αδειοδότηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Από τη διοργανώτρια αρχή στην πρόσφατη κλήρωση πρωταθλήματος που έγινε η Αναγέννηση Γιαννιτσών συμμετείχε με αστερίσκο, καθώς αν δεν πάρει την άδεια, τη θέση της στη Β’ Εθνική θα κληθούν να πάρουν οι Πόντιοι Κατερίνης στα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα και μετά τη συνάντηση που θα έχει σήμερα ο Στράτος Γιδόπουλος με τον Σπύρο Καλογιάννη αναμένεται συνάντηση και με τον προϊσταμένου των αθλητικών δικαστών της Football League επιτίμου εισαγγελέα Εφετών κ. Κατσή, προκειμένου να συζητηθεί γιατί επιστράφηκε το αίτημα των κυανόλευκων για συζήτηση της υπόθεσης του αγώνα Νίκη Βόλου-Πόντιοι.

Σήμερα με Πυργετό

Την ομάδα του Πυργετού που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα αντιμετωπίσει σήμερα στο γήπεδο της Κερασιάς η Νίκη Βόλου σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. Ο Αλέξης Αλεξίου αναμένεται να παρατάξει κόντρα στην ομάδα της Λάρισας ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής, μιας και στα τελευταία τρία φιλικά που έχει δώσει η ομάδα έχει στηριχθεί μέχρι στιγμής στην ίδια ενδεκάδα. Χθες το πρωί οι κυανόλευκοι έκαναν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τη Νίκη Βόλου είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο και αντίπαλος θα είναι η Βέροια, δηλαδή ακόμη μία ομάδα επιπέδου Β’ Εθνικής μετά τον Πιερικό που επισκέφθηκε το Παντελής Μαγουλάς το περασμένο Σάββατο. Μέχρι σήμερα η Νίκη Βόλου έχει δώσει έξι φιλικά παιχνίδια έχοντας αντιμετωπίσει κατά σειρά Μαγνησιακό (3-0), ΓΣ Αλμυρού (2-0), Νέους Αθλητές (3-0), Πύρασο Νέας Αγχιάλου (3-3), Οικονόμο Τσαριτσάνης (1-1) και Πιερικό (0-2). Τέλος, φιλικό έχει οριστεί και για την επόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου κόντρα στην ομάδα του Τυρνάβου.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου