ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλη μια απόφαση… και οι παίκτες ελεύθεροι

αλλη-μια-απόφαση-και-οι-παίκτες-ελεύθ-422842

Απογοήτευση και σκεπτικισμός είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στον Ολυμπιακό μετά το χθεσινό «κτύπημα» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής, απορρίπτοντας το αίτημα επανεξέτασης του φακέλου και τις όποιες αλλαγές έγιναν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τις εξελίξεις από το Διοικητικό Εφετείο σήμερα περιμένουν πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, χθες το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έδωσαν το παρών στο Πανθεσσαλικό, όχι όμως για προπόνηση, αλλά για να συζητήσουν το πώς διαμορφώθηκε η κατάσταση.

Έτσι μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η μόνη ελπίδα είναι η αναστολή της προσωρινής διαταγής που εκδικάζεται σήμερα.

Το απόγευμα μάλιστα οι παίκτες θα συγκεντρωθούν και πάλι στο γήπεδο, αφού όπως τους ενημέρωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Τάκης Γιαννόπουλος, θα πληροφορηθούν τις εξελίξεις.

Σε περίπτωση μάλιστα που η απόφαση είναι αρνητική, ο δικηγόρος της ομάδας θα βρίσκεται στο γήπεδο, προκειμένου να ενημερώσει τους παίκτες για τα χαρτιά που θα χρειαστούν για να μείνουν ελεύθεροι.

Το κλίμα πάντως στην ομάδα είναι πολύ βαρύ, με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με όσα έχουν υποστεί εδώ και δυο μήνες.

Οι άνθρωποι της βολιώτικης ΠΑΕ αναμένουν το σκεπτικό της απόφασης και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τον δικαστικό αγώνα και θεωρούν ότι και σήμερα είναι μία κρίσιμη ημέρα, μια και έχει οριστεί για τις 10.00 το πρωί δικάσιμος στο Διοικητικό Εφετείο για την αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής που κατέθεσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΕΑ για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κερδίσει Βόλος και Καβάλα.

Όσον αφορά στον κόσμο, χθες υπήρξε συγκεντρωμένη στα γραφεία των οργανωμένων και ίσως υπάρξουν από σήμερα αντιδράσεις…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου