ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία βολιώτικα βαλκανικά μετάλλια

τρία-βολιώτικα-βαλκανικά-μετάλλια-422945

Τρία βολιώτικα βαλκανικά μετάλλια (1 χρυσό και 2 χάλκινα) με την Εθνική Ομάδα κατέκτησαν οι αθλητές του ΝΟΒΑ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έγινε 10 και 11 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αθλητές Λουλούδης Αλέξανδρος, Χρηστομάνος Κωνσταντίνος, Ζαχείλας Κωνσταντίνος, Καραγιώργης Δημήτριος, Κώστας Νικόλαος και Κουσκουρίδας Μιχάλης, συμμετείχαν σε κοινόβιο με την Εθνική Ομάδα για 21 ημέρες σ΄ ένα σκληρό και δύσκολο προπονητικό πρόγραμμα με τα παραπάνω ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Με πολύ καλή ψυχολογία αφού ο ΝΟΒΑ ήρθε 2ος στην Γενική Πανελλήνια Κατάταξη, με 5 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο και μία 3η Παγκόσμια νίκη (Χρηστομάνος – Λουλούδης), οι αθλητές του ΝΟΒ-Α και της Εθνικής Ομάδας θέλησαν να κλείσουν την αγωνιστική περίοδο για το 2011 με μεγάλες Βαλκανικές επιτυχίες. Να σημειωθεί ότι ο ΝΟΒΑ συμμετείχε με τους περισσότερους αθλητές στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, στην κατηγορία Εφήβων.

Τα μετάλλια κέρδισαν οι παρακάτω αθλητές:

1- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Κουσκουρίδας Μιχάλης (ΝΟΒΑ) στο Σκιφ Παίδων

2-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Χρηστομάνος Κωνσταντίνος-Λουλούδης Αλέξανδρος (ΝΟΒ-Α) στην δίκωπο άνευ εφήβων

3-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Ζαχείλας Κωνσταντίνος (ΝΟΒΑ) Αγγελόπουλος Βασίλειος, Χημάριος Ευάγγελος, Δαφνής Αλέξανδρος, στο τετραπλό σκιφ εφήβων

4η ΘΕΣΗ: Κουσκουρίδας Μιχάλης (ΝΟΒΑ), Γιαννατζής Άγγελος, Καριτζής Ιωάννης, Δημητρίου Ηρακλής, στο τετραπλό σκιφ παίδων

4η ΘΕΣΗ: Λουλούδης Αλέξανδρος (ΝΟΒΑ), Χρηστομάνος Κωνσταντίνος(ΝΟΒ-Α),

Κώστας Νικόλαος (ΝΟΒΑ), Καραγιώργης Δημήτριος (ΝΟΒΑ), Τσιάλος Αθανάσιος, Κούρος Ηλίας, Μαγκλάρας Κωνσταντίνος, Αντώνης Γεώργιος, Χαϊτίδης Αλέξανδρος στην οκτάκωπο με πηδαλιούχο εφήβων.

Την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη συνόδευσε ο έφορος Κωπηλασίας του ΝΟΒΑ κ. Ζαχείλας Βασίλειος και οι γονείς των αθλητών.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χρήστος Γεροβασίλης και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, καθώς και τον προπονητή κ. Γεώργιο Κουρκούμπα και τον έφορο κ. Ζαχείλα, ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη συμπαράστασή τους και εύχονται καλή συνέχεια.

Πληροφορίες για εγγραφές στο τμήμα Αρχαρίων

Εφορος: κ. Ζαχείλας Βασίλειος, τηλ. 6977267964

Προπονητής αρχαρίων κ. Απόστολος Κουρκούμπας, τηλ. 6987279669.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου