ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανηφόρισε στα Χάνια η Νίκη Βόλου

ανηφόρισε-στα-χάνια-η-νίκη-βόλου-422951

Στα Χάνια βρίσκεται από χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου, όπου για τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αύριο μάλιστα θα δοθεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μαγνησιακό που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται από χθες στο βουνό των Κενταύρων, εκεί όπου ο Αλέξης Αλεξίου με τους συνεργάτες του θα αναλάβουν να χτίσουν τη Νίκη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα αύριο θα ξεκινήσουν και οι πρώτες φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας αφού θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στα Χάνια με αντίπαλο τον Μαγνησιακό με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 5 μ.μ.

Αυτό θα είναι και το πρώτο τεστ στο οποίο η τεχνική ηγεσία θα βγάλει τα πρώτα της συμπεράσματα αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών της.

Το δεύτερο φιλικό θα διεξαχθεί στην έδρα της Νίκης, το Παντελής Μαγουλάς, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού το ερχόμενο Σάββατο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ., ενώ έχει οριστεί η τιμή γενικής εισόδου στα 10 ευρώ.

Μετά το ματς με τον Αλμυρό και την ομάδα του Βαγγέλη Σταμουλάκη η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο που φέτος αγωνίζεται στη Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και έχει προπονητή τον Λάκη Μπακάλη ο οποίος πέρασε βοήθησε την προσπάθεια των κυανόλευκων στη Γ’ Εθνική.

Απέκτησε και Στεργίδη

Το 24χρονο (11/02/1987) δεξιοπόδαρο μέσο Λυμπέρη Στεργίδη έβαλε στο ρόστερ της η Νίκη Βόλου. Ο πρώην μέσος της Παναχαϊκής βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή δίπλα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας καθώς έλαβε μέρος και στην πρώτη της περασμένης Τετάρτης. Τελικά ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του και βρίσκεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στα Χάνια από χθες, όπου και ακολουθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Στεργίδης την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε με τη Νίκη Πολυγύρου στη Δ’ Εθνική και την επόμενη περίοδο μεταγράφηκε στο Θερμαϊκό Θέρμης όπου είχε 25 συμμετοχές αλλά και τρία τέρματα. Μάλιστα την περίοδο αυτή τέθηκε και αντίπαλος της Νίκης Βόλου. Οι επόμενες δύο περιόδοι θα τον βρουν να αφήνει τον Βορρά και να μετακομίζει στην Παναχαϊκή με την οποία την πρώτη περίοδο αγωνίστηκε σε 18 ματς πρωταθλήματος και σε 2 κυπέλλου. Πέρυσι με την ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε μόλις σε 8 αγώνες καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Εκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου μετά από χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου της Δημήτρη Ιωαννίδη. Η Γ.Σ. θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Μεταξουργείου στις 7.30 μ.μ. Αναλυτικά η πρόσκληση – ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας καλούνται οι Μέτοχοι της Ανωνύμου Εταιρίας "Γ.Σ. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου, στη Ν. Ιωνία Βόλου, για να συζητήσουν και αποφασίσουν επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ως εξής:

Θέμα 1: Εκλογή νέου Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 2: Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί θεμάτων που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν και δικαιούνται να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας, να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να καταθέσουν τις σχετικές αποδείξεις και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης».

Στον Εθνικό Αστέρα ο Καούνος

Στην ομάδα του Εθνικού Αστέρα και στη Β’ Εθνική θα συνεχίσει την πολυετή καριέρα του ο επιθετικός Βαγγέλης Καούνος. Ο πρώην επιθετικός του Παναιτωλικού έμεινε ελεύθερος μετά την άνοδο της ομάδας του Αγρινίου στη Super League και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και η Νίκη Βόλου παρά την διάψευση του ίδιου. Τελικά παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων όπως η Δράμα και ο Λεβαδειακός ο Καούνος επέλεξε την ομάδα της Καισαριανής υπογράφοντας χθες μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου