ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Μποτσιβάλη και τυπικά αφεντικό!

με-μποτσιβάλη-και-τυπικά-αφεντικό-423271

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είναι από χθες το απόλυτο «αφεντικό» στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καθώς απέκτησε το πακέτο μετοχών και του Βασίλη Καρρά και πλέον έχει 60%.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αθανάσιος Χαρμάνης αναφέρει: «Επήλθε οριστική συμφωνία για τη μεταβίβαση του πακέτου μετοχών του κ. Βασιλείου Κεσογλίδη (Βασίλη Καρρά), ποσοστού περίπου 48% επί του εταιρικού κεφαλαίου, στον διορισθέντα από το Μονομελές Πρωτοδικείο, Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος κατέχει πλέον ποσοστό περίπου 60% επί του εταιρικού κεφαλαίου.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00».

«Μεγάλη ευθύνη»

Μετά τις εξελίξεις και την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Ολυμπιακό Βόλου το νέο αφεντικό, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στη Super League.

Με δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 ο κ. Μποτσιβάλης τόνισε ότι η ανάμειξή του με τη θεσσαλική ομάδα έχει ευθύνες, ωστόσο είναι σίγουρος ότι θα τον στηρίξουν όλοι οι παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

«Ελπίζω να έχουμε καλές εξελίξεις από αυτή τη συμφωνία τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο. Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα είτε ήμουν μεγαλομέτοχος είτε πρόεδρος και απλός μέτοχος. Είναι μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να γίνει ό,τι καλύτερο για την ομάδα και την πόλη. Ελπίζω να τελειώσουν όλα αυτά, να πάνε όλα καλά και να είμαστε ευχαριστημένοι.

Όλοι οι παράγοντες έχουν βοηθήσει για την ομάδα. Έχει ευθύνες και εις γνώση μου ανέλαβα, με το σκεπτικό ότι θα με στηρίξουν όλοι οι παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και το διοικητικό συμβούλιο. Αν δεν πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά, δεν θα έμπαινα στον Ολυμπιακό Βόλου», ανέφερε ο νέος μεγαλομέτοχος της βολιώτικης ΠΑΕ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου