ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα η πρώτη της Νίκης

σήμερα-η-πρώτη-της-νίκης-423359

Με όνειρα και στόχους ξεκινά από σήμερα η χρονιά για την ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση στο Παντελής Μαγουλάς. Οι κυανόλευκοι με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και νέο τεχνικό τον Αλέξη Αλεξίου ο οποίος θα παρουσιαστεί δύο ώρες νωρίτερα (4 μ.μ.) στο Volos Palace ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών που είναι οι Αλέξανδρος Παπατζίκος και Παντελής Ριζογιάννης. Προς ανανέωση οδεύουν οι Πετράς, Μπουσινάκης και Στουρνάρας, κλεισμένος και ο Πουλάκος.
Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι της Νίκης έφθασε και η ομάδα θα κάνει σήμερα τη πρώτη της προπόνηση στο Παντελής Μαγουλάς το οποίο αναμένεται να αποτελέσει και φέτος μία καυτή έδρα. Το πόσο καυτή θα είναι θα μπορούν να γνωρίζουν από σήμερα οι νέοι παίκτες αλλά και ο προπονητής που θα έχει ως συνεργάτες πιθανότατα τους κ.κ. Γρηγοριάδη και Χατζηκωτούλας, ενώ ακούστηκε και το όνομα του γυμναστή Χρήστου Παπαϊωάννου.

Προς ανανέωση τρεις, παρελθόν ο Μακράκης

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει και έχουν ανακοινωθεί από τη Νίκη Βόλου υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και είναι κατά βάση  ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου. Συγκεκριμένα στη «πρώτη» αναμένεται να βρίσκονται ο αρχηγός της περσινής περιόδου Παναγιώτης Πετράς, ο οποίος τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας και αναμένεται να υπογράψει σήμερα όπως και ο Βολιώτης Περικλής Μπουσινάκης. Από εκεί και πέρα σε καλό δρόμο βρίσκονται οι περιπτώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα και του Γιώργου Γραμματικόπουλου, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ηλίας Μακράκης  την ώρα που ανοιχτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης του Αντώνη Βλάχου.

Παπατζίκος και Ριζογιάννης επίσημα

Ο 24χρονος Αλέξανδρος Παπατζίκος όπως είχαμε γράψει από τη περασμένη Πέμπτη ήταν κοντά στην ομάδα της Νίκης Βόλου μιας και τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση των κυανόλευκων και το μόνο που απέμενε ήταν η υπογραφή του συμβολαίου του πρώην πια αμυντικού της Αναγέννησης Επανωμής. Ο Παπατζίκος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής στη κατηγορία πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Συνολικά κατά τη περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ σημείωσε και τρία τέρματα ενώ είχε και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο σκοράροντας ένα τέρμα. Ο Παπατζίκος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της Βέροιας με την οποία έπαιξε στη Β’ Εθνική. Στη συνέχεια πήγε στην Νίκη Πολυγύρου για να ακολουθήσει για μία χρονιά η Αναγέννηση Επανωμής και στη συνέχεια ο Εορδαϊκός πριν επιστρέψει και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παπατζίκου από τη Βέροια και την Επανωμή». Ο 23χρονος Παντελής Ριζογιάννης ξεκίνησε τη καριέρα του από την ομάδα της Ξάνθης με την οποία και συμμετείχε στη Α’ Εθνική από το 2005 ως και το 2010 πριν αλλάξει σταθμό στη καριέρα του και πάει στα Τρίκαλα με τα οποία και αγωνίστηκε τη περσινή σεζόν στη Β’ Εθνική ως μέσος σε 23 αγώνες πρωταθλήματος. Με την ομάδα της Ξάνθης συμμετείχε σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος και έξι κυπέλλου, ενώ στον ίδιο θεσμό αγωνίστηκε και με τα Τρίκαλα σε τρεις αγώνες. Ο νέος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου είχε συμμετοχές και σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, εκεί όπου είχε ως προπονητή τον Αλέξη Αλεξίου με τον οποίο θα συναντηθεί και πάλι. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παντελή Ριζογιάννη από Ξάνθη και Τρίκαλα».
 

Εκλεισε και Πουλάκο

Τέλος, όσον αφορά στις μεταγραφές, παίκτης της Νίκης θα πρέπει να θεωρείται και ο 28χρονος  επιθετικός  Γιώργος Πουλάκος ο οποίος πέρυσι έπαιξε στον Πιερικό σε 26 παιχνίδια και σημείωσε 5 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Ηλυσιακό και Αιγάλρω πριν την ομάδα της Κατερίνης. Συνολικά μετρά επτά παρουσίες στην Α’ Εθνική και 123 στη Β’ με 33 γκολ, ενώ στη Γ’ έχει 20 συμμετοχές και 11 τέρματα. Τέλος στο στόχαστρο της Νίκης φέρεται να είναι και οι αμυντικοί Χαράλαμπος Μπριλάκης και Ανδρέας Μικρτσιάν, οι οποίοι αγωνίζονταν πέρυσι σε Τρίκαλα και Κοζάνη αντίστοιχα.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου