ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύντομα οι εξελίξεις

σύντομα-οι-εξελίξεις-425115

Την ώρα που φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στο κυανόλευκο στρατόπεδο οι Στράτος Γιδόπουλος και Κώστας Χρόνης συνεχίζουν το πινγκ – πονγκ με μπαλάκι την ομάδα της Νίκης.

Οι δύο παράγοντες συνεχίζουν να μην ανοίγουν τα χαρτιά τους αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και μέχρι στιγμής το μόνο που ακούγεται είναι φήμες. Από τη μία το ένα σενάριο θέλει την επιστροφή του Κώστα Χρόνη στα διοικητικά της ομάδας μετά από απουσία ετών, ενώ από την άλλη ο Στράτος Γίδοπουλος φαίνεται ότι θέλει να ασχοληθεί με τη Νίκη Βόλου μόνο εάν αυτή του χρόνου αλλάξει κατηγορία και ανέβει στη Football League.

Κάτι τέτοιο την παρούσα στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, ο Στράτος Γιδόπουλος φαίνεται όμως ότι επιμένει σε αυτή του τη θέση παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες να αλλάξει κατηγορία προς τα πάνω η Νίκη τη δεδομένη στιγμή είναι ελάχιστες.

Για την ομάδα της Νέας Ιωνίας πέρασε ακόμη μία εβδομάδα δίχως κάτι το εξαιρετικό και δίχως κάτι να δείχνει ότι υπάρχει μέλλον. Πολλές από τις ομάδες της κατηγορίας έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία αλλά και τις μεταγραφικές τους κινήσεις, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με την ομάδα της Νίκης η οποία ποτέ άλλοτε δεν είχε καθυστερήσει τόσο πολύ να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της.

Έτσι πλέον οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται από εβδομάδα με τον Στράτο Γιδόπουλο να περιμένει ακόμη σε δικαίωση της Νίκης και άνοδο στην Β’ Εθνική ίσως και μετά την ερχόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ την ερχόμενη Τρίτη. Την ίδια ώρα το τι προτίθεται να κάνει σχετικά με την ομάδα αναμένεται να το ανακοινώσει από εβδομάδα μιας και απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό.

«Ψέματα η διοίκηση Πρωτοδικείου»

Ως φήμη έφθασε στα αυτιά του Στράτου Γιδόπουλου η λύση Πρωτοδικείου για την ομάδα της Νίκης Βόλου και ο παράγοντας των κυανόλευκων θεώρησε ως ψέμα την περίπτωση αυτή για την ομάδα. Το ερωτηματικό του Στράτου Γιδόπουλου άλλωστε ήταν εξ αρχής πως και διοίκηση Πρωτοδικείου για να συσταθεί ποιος θα είναι εκείνος που θα βάλει μπροστά τα στήθια του αλλά και το χέρι στη τσέπη ώστε να ξεπληρωθούν οι υποχρεώσεις.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση

Χθες αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου με τους εκπροσώπους του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Η συνάντηση έλαβε χώρα μετά το προγραμματισμένο ΔΣ του Ερασιτέχνη το οποίο είχε αναβληθεί την περασμένη Τετάρτη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του προέδρου Κωνσταντίνου Λάζου.

Ως τις 26 Αυγούστου οι άδειες

Στο μεταξύ όπως αναμενόταν παράταση μέχρι τις 26 Αυγούστου δόθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις ΠΑΕ αλλά και στις ΚΑΕ ώστε να καταθέσουν τους φακέλους αδειοδότησης.

Ελεύθερος ο Στουρνάρας

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα η μεταγραφή του Βαγγέλη Στουρνάρα να φάνταζε πραγματικότητα για την Δόξα Δράμας, ωστόσο ο πρώην αμυντικός των κυανόλευκων είναι και πάλι ελεύθερος να διαπραγματευτεί εκ νέου τη μεταγραφή του καθώς δεν τα βρήκε με την πλευρά των Μαυραετών. Μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει και πάλι σε γνώριμα λημέρια εφόσον οι κινήσεις των κυανόλευκων είναι γρήγορες. Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα και επίσημα παρελθόν αποτελούν οι Παπαδήμας, Τσικνίδης, Καρακώστας, και Τσερκέζος, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα με τους Μπουσινάκη, Μαϊστρέλλη οι οποίοι φέρεται να έχουν προτάσεις από ομάδες της Football League αλλά φαίνεται να περιμένουν μέχρι και τη τελευταία στιγμή μήπως ανάψει φως στο βάθος του τούνελ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου