ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στασιμότητα πριν την εκκίνηση

στασιμότητα-πριν-την-εκκίνηση-425207

Οι μέρες και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν προκειμένου η Νίκη Βόλου να ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι κυανόλευκοι σε σχέση με άλλες χρονιές έχουν καθυστερήσει να κάνουν την εκκίνηση και άπαντες αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Την ίδια ώρα αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από το σύλλογο, αλλά και αρκετοί που περιμένουν ακόμη στο ακουστικό τους.

Οι ενέργειες στην ομάδα της Νέας Ιωνίας θα πρέπει να είναι άμεσες, μιας και την ίδια στιγμή πολλές ομάδες της Football League 2 έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους αλλά και την προετοιμασία τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, η οποία και θα ξεκινήσει στα τέλη του επόμενου μήνα (25 Σεπτεμβρίου), ενώ η κλήρωση έχει οριστεί για τις 5 του ίδιου μήνα.

Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια που αφορούν στα διοικητικά δίνουν και παίρνουν, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο από καμία πλευρά. Από τη μία φήμες θέλουν την επιστροφή του Κώστα Χρόνη στα διοικητικά της Κυανόλευκης ΠΑΕ, ενώ από την άλλη δεν διαψεύδονται τα σενάρια που θέλουν την επιστροφή του Στράτου Γιδόπουλου στα θέματα της Νίκης Βόλου παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιμένει πως προέχει η δικαίωση της ομάδας αλλά και η άνοδος στη Β’ Εθνική. Μάλιστα μαζί με τον Στράτο Γιδόπουλο φαίνεται να ενεργοποιείται και ο Γιώργος Δαλούκας, ο οποίος έχει κάνει κινήσεις για ενίσχυση του κυανόλευκου ρόστερ μιας και εάν αναλάβει τελικά ο Γιδόπουλος εκ νέου τα ηνία, τότε θα πρέπει να υπάρχουν έτοιμες και άμεσες λύσεις.

Βέβαια μέχρι σήμερα τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί ή ανακοινωθεί επίσημα και έτσι τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας μεγαλώνει με τα χρονικά περιθώρια να αρχίζουν να πιέζουν δραματικά.

Οι ποδοσφαιριστές από τη μεριά τους που έχουν μείνει ελεύθεροι ένας – ένας βρίσκουν νέους ποδοσφαιρικούς προορισμούς δίχως όμως να υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι περιμένουν μέχρι την ύστατη στιγμή την ομάδα της Νίκης μιας και παρά τα προβλήματα της περσινής περιόδου πιστεύουν στην ομάδα και την δυναμική του κόσμου της. Έτσι εξακολουθούν να περιμένουν τον Στράτο Γιδόπουλο ή όποιον αναλάβει την ομάδα προκειμένου να συνεχίσουν στα κυανόλευκα εφόσον υπάρξει συμφωνία.

Χθες την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα που είναι η Δόξα Δράμας έκανε ένας πρώην κυανόλευκος, ο Δημήτρης Τσερκέζος, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Απόστολου Χαραλαμπίδη, ο οποίος επίσης πέρυσι βρέθηκε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου. Το ίδιο δεν έγινε όμως και με τον Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος και παρότι αρχικά φάνηκε ότι έχει κλείσει με τους Μαυραετούς στη συνέχεια κάτι τέτοιο φαίνεται να ακυρώθηκε.

Αναβλήθηκε η συνάντηση

Προγραμματισμένη συνάντηση με το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης είχαν το βράδυ της Τετάρτης τα μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής Νίκης, ωστόσο αυτή ακυρώθηκε τελικά αφού όπως ειπώθηκε ο πρόεδρος Κώστας Λάζος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η συνάντηση πιθανότατα να γίνει σήμερα και έτσι θα υπάρξει ενημέρωση από την Ερασιτεχνική για το τι προτίθεται να πράξει και στα θέματα που έχουν κάνουν με την ΠΑΕ αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου