ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεστ πρωταθλήματος την Κυριακή

τεστ-πρωταθλήματος-την-κυριακή-425245

Νέο, πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει την Κυριακή… που θα είναι και το καλό τεστ εν όψει πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 7 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στη Νέα Σμύρνη σε μια φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο που θα έχει τον χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε για την πρεμιέρα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ!

Μετά το προχθεσινό φιλικό με τον Βατανιακό, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν ραντεβού το πρωί της Πέμπτης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με προπόνηση που περιελάμβανε βάρη στο γυμναστήριο, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση και την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη ο Χάβι Γκράθια θα ξεκινήσει πιθανότατα σχήμα πρωταθλήματος.

Μόνος προβληματισμός του Ισπανού τεχνικού είναι ο Μαλτέζος Αντρέ Σκέμπρι που στο νικηφόρο ματς (3-0) με τον Βατανιακό προχθές αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς…

Ο Ολυμπιακός με το φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο θέλει να δείξει ετοιμότητα για το πρωτάθλημα που αρχίζει στις 28 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο χωρίς θεατές ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται το καλό ξεκίνημα καθώς η νέα χρονιά είναι εντελώς διαφορετική στη Σούπερ Λίγκα, με την βολιώτικη ομάδα να ξεκινά με μείον 10 βαθμούς… και να θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αρχίζει να σβήνει…

Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα της ομάδας, καταλαβαίνει κανείς ότι οι πρώτες δύσκολες αγωνιστικές και η συγκομιδή βαθμών σε αυτές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και στην ανατροπή της όλης κατάστασης για την οποία καλούνται να παλέψουν ο Γκράθια και ο παίκτες του για να μπορέσουν τουλάχιστον να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή τους.

Θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι την 1η αγωνιστική παίζει εκεί όπου πέρσι είχε πετύχει το επιβλητικό 0-4, αλλά σίγουρα η πρώτη φετινή πεντάδα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας με αντιπάλους τους τρεις μεγάλους ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ, τον Άρη στο Βόλο αλλά και εκτός τον ΟΦΗ…

Κανονικά η σέντρα

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες περί αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague αποδείχθηκαν απλώς… φήμες και όλα δείχνουν ότι η σέντρα θα γίνει κανονικά το σαββατοκύριακο 27 και 28 /8.

Και ναι μεν τα κυβερνητικά στελέχη θεωρούν σκανδαλώδη της απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, πλην όμως δεν προτίθενται να χρησιμοποιήσουν την αναβολή ως μέτρο «συνετισμού».

Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που υποστήριζαν ότι η μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος αποτελεί μέτρο, η επιβολή του οποίου ανήκει στη δικαιοδοσία της ΕΠΟ και της Superleague, οι οποίες όμως προφανώς και δεν προτίθενται να το υλοποιήσουν.

Ωστόσο η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σειρά άλλων μέτρων που θα αποσκοπούν στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου και θα αποτελούν μιας μορφής «απάντηση» της Πολιτείας στην απόφαση της Εφέσεων.

Φιλικό η Κ-20

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα Νέων Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου και ο προπονητής Αντώνης Μάνδαλος θα αρχίσει να βλέπει τη νέα ομάδα και σε φιλικά τεστ.

Αύριο Σάββατο η ομάδα Νέων Ολυμπιακού θα δώσει φιλικό στα Χάνια του Πηλίου με την ομάδα της Νέας Ιωνίας Αττικής.

Προετοιμασία Κ-17

Στην Πορταριά ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως επισημαίνεται, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ, η προετοιμασία εκεί θα είναι έως και την Κυριακή 21 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο Portaria Hotel & Spa, στην Πορταριά. Οι προπονήσεις θα είναι διπλές, καθημερινές και θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Πορταριάς.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου