ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέχρι τέλους στη Μίλαν ο «Ιμπρα»

μέχρι-τέλους-στη-μίλαν-ο-ιμπρα-426297

Μετά την εφιαλτική όπως εξελίχθηκε περιπλάνησή του στη Ισπανία και την Μπαρτσελόνα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην Ιταλία και φαίνεται πως βρήκε την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη στη Μίλαν.

Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε δηλώνει πιστός… οπαδός των «ροσονέρι» και σε χθεσινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Tuttosport» αποκάλυψε την πρόθεσή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε τρία χρόνια (όταν και θα είναι 32 ετών) φορώντας τη φανέλα της περσινής πρωταθλήτριας του Καμπιονάτο.

Να πανηγυρίσει και άλλους τίτλους στη Μίλαν θέλει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για δυο τρία χρόνια ακόμα και να κερδίσω όποιον τίτλο διεκδικήσω με τη φανέλα της Μίλαν. Μετά θα κρεμάσω τα παπούτσια μου, όταν και θα τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Μίλαν» πρόσθεσε ο 29χρονος επιθετικός, που δεσμεύεται με της Μίλαν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Πλην όμως του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ένας ακόμη παίκτης της Μίλαν εξέφρασε την… πίστη του προς τον σύλλογο. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο στόπερ Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έσπευσε να κλείσει οριστικά την πόρτα στον οποιοδήποτε… μνηστήρα, ακόμη και εάν αυτός είναι η Μπαρτσελόνα.

«Όταν κερδίζεις ένα πρωτάθλημα και παίζεις καλά στα περισσότερα παιχνίδια είναι πολύ φυσικό να έρθουν προτάσεις. Εγώ όμως είμαι ευτυχισμένος εδώ, έχω συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2016 και δεν σκοπεύω να φύγω. Είμαι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και σε μια ομάδα που κερδίζει τίτλους. Φυσικά, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί» κατέληξε ο νεαρός στόπερ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου