ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιβεβαίωση για Δαλούκα

επιβεβαίωση-για-δαλούκα-426330

Οι επαφές με τον Γιώργο Δαλούκα επιβεβαιώνονται και επίσημα από τον Στράτο Γιδόπουλο, αλλά το τοπίο συνεχίζει να παραμένει θολό στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο έμπειρος παράγοντας δεν διαψεύδει σε καμία περίπτωση τις συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πρώην διεθνή ρέφερι, αλλά από την άλλη θέτει ορισμένες προϋποθέσεις.

Μιλώντας σε αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα, ο Στράτος Γιδόπουλος ξεκαθάρισε σχετικά με τον Δαλούκα: «Ισχύει ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Γιώργο Δαλούκα. Αν δεν συνεχίσει στη διαιτησία, τότε θα τον έχω μαζί μου στη Νίκη. Βέβαια θέλουμε η ομάδα να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Τον Δαλούκα τον απέβαλαν άδικα από τη διαιτησία. Τον απέβαλαν για ένα πέναλτι. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είχαν διαγράψει όλους τους διαιτητές», είπε σχετικά και συνέχισε: «Είναι ένα παιδί που εκτιμώ. Συζητήσεις υπήρξαν από τον προηγούμενο Δεκέμβριο που έμεινε εκτός πινάκων. Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής του. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τη Νίκη».

Σύγχυση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο έμπειρος παράγοντας συνεχίζει και επιμένει σε κάτι που πραγματικά φαίνεται ιδιαίτερα τραβηγμένο, την άνοδο στην Β’ Εθνική, αλλά ο ίδιος με αρκετή ειρωνεία δίνει την απάντησή του: «Δεν ακούσατε τις αποφάσεις της ΕΠΟ για την Σούπερ Λίγκα; Και εμείς στα ίδια δικαστήρια έχουμε προσφύγει. Οπότε με τέτοιες αποφάσεις μπορεί και να μας ανεβάσουν απευθείας στην Α’ Εθνική»…

Πάντως ο Γιδόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει αν δεν πετύχει τον στόχο του για δικαίωση, που οι πιθανότητες πραγματικά είναι περιορισμένες. Μέχρι τις 22 Αυγούστου πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική και στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό όπως όλα δείχνουν θα γίνει, γιατί για να διεκδικήσει η ομάδα στη συνέχεια δικαίωση θα πρέπει να έχει ήδη έτοιμο τον φάκελο της. Συγκεκριμένα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ και η ΠΑΕ μέχρι τότε χρειάζεται να σχηματίσει νέα διοίκηση.

Από το περιβάλλον του Γιδόπουλου διαρρέουν πληροφορίες ότι κάνει ήδη κάποιες κινήσεις στο παρασκήνιο, αλλά παρουσιάζεται με ιδιαίτερη διστακτικότητα για το γεγονός ότι δεν κινείται κανείς από τον Βόλο και ούτε οι οργανωμένοι και η Ερασιτεχνική έχουν κάνει καμία κίνηση για να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΟ

Αναβλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που ήταν να διεξαχθεί σήμερα και τελικά θα διεξαχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει την συγκεκριμένη συνεδρίαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ώστε να συζητηθεί η καταγγελία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της Επανωμής, της Καλλονής, των Ποντίων Κατερίνης και του Φωκικού που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα πλαστά. Οι τρεις πρώτοι απαλλάχθηκαν από την δόλια έκδοση και ο Φωκικός από κάθε κατηγορία, κάτι που καταγγέλλει η Νίκη ως μη νόμιμη απόφαση…

Ανακοίνωση από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»

Από το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια για την αγαπημένη μας ομάδα, μία αχτίδα αισιοδοξίας ήρθε να μας κάνει να χαμογελάσουμε. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλωσορίζει στη ζωή, αλλά και στη Νικιώτικη οικογένεια το νεότερο μέλος του. Πρόκειται για το αγγελούδι του αδερφού μας Παναγιώτη Αμπολιαστή και της συζύγου του Ζωής. Το οποίο έχουμε τη χαρά να είναι κοντά μας απο την περασμένη Κυριακή. Να ευχηθούμε στους ευτυχισμένους γονείς, ο πανέμορφος γιός τους να είναι πάντα χαρούμενος και να μεγαλώσει με τα ήθη και τις αξίες που πρεσβεύει η Νικιώτικη ιδέα».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου