ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φτιάξτε επιτροπή και τις παραδίδω»

φτιάξτε-επιτροπή-και-τις-παραδίδω-426453

Μπορεί να άργησε μερικές ημέρες, αλλά η απάντηση του Στράτου Γιδόπουλου στους οργανωμένους του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης ήρθε τελικά χθες. Απ’ όλα αυτά που δηλώνει ο έμπειρος παράγοντας διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα να πέσει στην Δ’ Εθνική. Ουσιαστικά στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους σχετικά με το αίτημά τους να παραδοθούν οι μετοχές της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας. Βέβαια οι οργανωμένοι αυτό που είχαν ξεκαθαρίσει είναι ότι είναι ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα, κάτι που φυσικά δεν αποκλείει τον Γιδόπουλο.

Ο ίδιος πάντως αποφάσισε να τους απαντήσει ως προς το ένα μόνο μέρος της ανακοίνωσής τους. Το μήνυμά του ουσιαστικά έχει να κάνει με πράγματα που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν. Έτσι δεν θα ακουστούν άγνωστα και καινούρια… Συγκεκριμένα ο Στράτος Γιδόπουλος με χθεσινή δήλωσή του έστειλε την απάντησή του στους φιλάθλους: «Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι να παραδοθούν οι μετοχές. Για να τελειώνουμε με αυτό επιτέλους. Αφού θέλουν να τις παραδώσω ας φτιάξουν μια επιτροπή, ας επιδείξουν έναν φορέα που θέλουν να τις παραδώσω. Πού θα τις παραδώσω δηλαδή; Θα περάσω έξω από το Blue Club και θα τις πετάξω; Απλά να ξέρουν ότι μοναδικός όρος για να δώσω τις μετοχές θα είναι η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Αν μπορούν να δημιουργήσουν μια επιτροπή που να το υποσχεθεί αυτό επίσημα, τότε έρχομαι να συζητήσω μαζί με αυτή την επιτροπή για να παραδώσω τις μετοχές μου. Δηλαδή να δώσω τις μετοχές και η ομάδα να πέσει στην Δ; Αυτό μπορώ να το κάνω και μόνος μου».

«Υπάρχουν τα περιθώρια»

Από τα λεγόμενα του Στράτου Γιδόπουλου αποδεικνύεται αν μη τι άλλο η πρόθεσή του να συνεχίζει να αγωνίζεται η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Τι γίνεται όμως με την προθεσμία που υπάρχει για μέχρι τις 22 Αυγούστου να κατατεθεί ο φάκελος που απαιτεί παράλληλα η Εταιρία να αποκτήσει νέα διοίκηση; Ο Γιδόπουλος δηλώνει ότι υπάρχουν τα περιθώρια: «Από τη στιγμή που κάποιοι ενεργοποιηθούν τότε υπάρχουν όλα τα χρονικά περιθώρια για να γίνει διοίκηση και η ομάδα να είναι έτοιμη. Δεν αξίζει αυτή η ομάδα να δείξουν κάποιοι ενδιαφέρον; Ας κάνουν κάτι που να δείχνουν ότι κάποιοι ενδιαφέρονται για αυτή την ομάδα. Ότι έχει ανθρώπους που τη στηρίζουν».

Τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν για το Στράτο Γιδόπουλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιέζουν πλέον και… επίσημα τη Νίκη για εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει η κατηγορία που θα αγωνίζεται. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να καταθέσει τον φάκελο στην ΕΕΑ με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και με νέα διοίκηση, εάν θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Οι φίλαθλοι θεωρούν ότι θα πρέπει να κάνουν επιτροπή μόνο εάν ο Γιδόπουλος βγει δημόσια επίσημα και ξεκάθαρα και δηλώσει ότι θέλει να παραδώσει τις μετοχές, ενώ ήδη έχουν αρχίσει και ασχολούνται με τις πληροφορίες που διαρρέουν και θέλουν τον πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργο Δαλούκα να αναλαμβάνει ρόλο στην ΠΑΕ.

Βέβαια προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά κάτι τέτοιο επίσημα. Είχε ακουστεί όμως και πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά δεν είχε προχωρήσει η συνεργασία. Γιδόπουλος και Δαλούκας φέρονται να τα λένε αρκετά συχνά, όμως μέχρι να ανακοινωθεί κάτι δια στόματος ενός εκ των δύο η έναρξη μιας συνεργασίας, όλα θεωρούνται σενάρια. Και φυσικά αν δεν υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του Γιδόπουλου για παραμονή ώστε να προχωρήσει μετέπειτα σε στελέχωση της ΠΑΕ, δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο.

Η κατάσταση στη Νίκη συνεχίζει να μπερδεύει, αλλά στην ΠΑΕ πιέζονται πλέον και από τις ημερομηνίες για αποφάσεις και έτσι δεν θα πάρει καιρό ακόμα για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο ενόψει της νέας σεζόν.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου