ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ακουστικό για απάντηση

στο-ακουστικό-για-απάντηση-426591

Οι διαπραγματεύσεις της Νίκης Βόλου με τον Σπύρο Κέκελη συνεχίζονται. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής ενημερώθηκε για τη νέα πρόταση της ομάδας, ωστόσο προέκυψε ξανά μια μικρή διαφωνία. Το γεγονός όμως ότι απομένουν λεπτομέρειες για να επέλθει η τελική συμφωνία έκανε ξανά χθες τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής της Ερασιτεχνικής να το συζητήσουν εκ νέου το θέμα του και να μη βάλουν τίτλους τέλους.

Η τελευταία προσφορά αναμενόταν να κατατεθεί χθες αργά το βράδυ στον Σπύρο Κέκελη, με τη Νίκη να προσπαθεί να κάνει το «μπαμ» στην μεταγραφική σκακιέρα της Β’ Εθνικής μπάσκετ, όπου θα αγωνιστεί ως νεοφώτιστη φέτος. Οι δυο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά κι αν τελικά ο Κέκελης θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα θα ξεκαθαρίσει ίσως και σήμερα.

Η θέση του πλέι μέικερ άλλωστε είναι η μοναδική η οποία παρουσιάζει κενό και προσπαθούν να την καλύψουν οι άνθρωποι του συλλόγου για να κλείσει το ρόστερ. Αν καταφέρουν να ντύσουν στα κυανόλευκα τον Κέκελη θα αποτελεί πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία και η κίνηση αυτή θα καταστήσει ιδιαίτερα ισχυρή την ομάδα της Νέας Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Άλλωστε από μόνο του το γεγονός ότι μετράει συνολικά 138 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1, λέει πολλά. Ο Σπύρος Κέκελης είναι γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1980. Έχει ύψος 1.82, αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ και στο παρελθόν έχει παίξει σε Ηρακλή, Αία Ευόσμου, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Χαλκίδα, ΜΕΝΤ, Πανιώνιο, ICBS, Ιωνικό Λαμίας και Καβάλα. Αποτελεί πολύ γρήγορο παίκτη με την μπάλα, μοιράζει σωστά το παιχνίδι ενώ είναι αξιόπιστος σουτέρ από το τρίποντο.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής η Νίκη έχει αποκτήσει τους Μιχάλη Φρουσκλιά και Πάνο Παπούλια, δυο δικά της παιδιά που επέστρεψαν στην ομάδα μετά από θητεία τους σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, ενώ παράλληλα διατήρησε όλο τον βασικό κορμό από πέρυσι, όπως και στην θέση του προπονητή κράτησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον Γιώργο Ζαφειρούδη. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά στις 16 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση του κόσμου της Νίκης βρίσκονται πλέον τα εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο σύλλογος με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια με την αγορά των εισιτηρίων. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής: «Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, βόλεϊ Γυναικών, όπως και για τους Νέους Αθλητές Νίκης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 50 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00), καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης επιστρέφει στη Β’ Εθνική κατηγορία ύστερα από αρκετά χρόνια και με στόχο να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη του κόσμου της. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και με την παρουσία τους στους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Τέλος, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν έκπτωση από μια σειρά καταστημάτων τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320».

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου