ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την ίδια συνταγή ο Αίας Σούρπης

με-την-ίδια-συνταγή-ο-αίας-σούρπης-426783

Με την ίδια συνταγή της ομοιογένειας, της δουλειάς και των χαμηλών τόνων θα κινηθεί και τη νέα χρονιά ο Αίας Σούρπης που χωρίς μεγάλες αλλαγές στον κορμό της ομάδας και με τον Λουκά Κατσαμπέκη προπονητή για 5η χρονιά συμπλήρωσε μία εβδομάδα προετοιμασίας.

Σε σχέση με την περσινή ομάδα αλλαγή υπάρχει κάτω από τα δοκάρια αφού αποκτήθηκε ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Ηλίας Λαγός που είναι από τη Σούρπη και έπαιζε στον Γ.Σ. Αλμυρού και στις μικτές ομάδες ΕΠΣΘ, κι ενώ στον ΓΣΑ παραχωρήθηκε ο γκολκίπερ Σπύρος Χαλάτσης.

Μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα είναι η επιστροφή του μέσου Αιμιλιάνο Μπιρτσάι που πέρσι πήγε και αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Γ.Σ. Αλμυρού αλλά τώρα στη Δ’ Εθνική δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής επειδή θεωρείται αλλοδαπός.

Σε σχέση με την περσινή ομάδα αποχώρησε ο Μάκης Παυλίδης που πήρε μεταγραφή για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Όσον αφορά την επιπλέον ενίσχυση που σε συνεργασία του προπονητή Λουκά Κατσαμπέκη, του προέδρου Χρήστου Κωστούλα και της σταθερής διοίκησης του Αιαντα θα υπάρξουν άλλες δύο μεταγραφές , ενώ ήδη αποκτήθηκε ο δεξιός μπακ Νίκος Δεληολάνης προερχόμενος από την Αχαΐα και ο αμυντικός Πέτρος Μακρής από την Γλύφα

Επίσης δύο νεαροί ο Κωνσταντίνος Τάτσης και ο Στάθης Κατσάνος προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο προπονητής Λουκάς Κατσαμπέκη δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των παικτών στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, ενώ ο στόχος του Αιαντα και στο νέο πρωτάθλημα είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου