ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διήμερο ρεπό και μετά φιλικό

διήμερο-ρεπό-και-μετά-φιλικό-426827

Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου την Παρασκευή για και και το Σαββατοκύριακο έχουν το πρώτο διήμερο ρεπό!

Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών, μεταξύ των οποίων οι Σέλεσι, Εμμάνουελ Ρόκα, Σκέμπρι, εξασφάλισαν μία ημέρα παραπάνω και αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.

Ο Χαβιέ Ουμπίντες δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων το πρωί (8.30) της προσεχούς Δευτέρας οπότε έχει οριστεί το επόμενο ραντεβού των «ερυθρόλευκων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πάντως, θα πρόκειται για μία πολύ… δύσκολη εβδομάδα για τους παίκτες, μιας και το πρόγραμμα του Χάβι Γκράθια περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις τουλάχιστον έως την Τετάρτη (10/8)!

Στις 11 Αυγούστου, ο Χάβι Γκράθια θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα σε φιλική αναμέτρηση που θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Τύρναβο.

Το κενό της μίας εβδομάδας που υπάρχει μέχρι οι Βολιώτες να ριχθούν και πάλι στους αγώνες του Europa League, αυτή τη φορά κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δίνει τη δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό, Χάβι Γκράθια, να τσεκάρει τους παίκτες του σε φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Τύρναβος, ένα τεστ που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (11/8) και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου