ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφάσεις τώρα!

αποφάσεις-τώρα-427243

Η δικαιολογία της αναμονής για τις αποφάσεις τελείωσε. Μπορεί ακόμα η υπόθεση που κρατούσε τη Νίκη «δεμένη» να μην έχει ξεκαθαρίσει, αλλά γεγονός είναι πώς η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα δοθεί συνέχεια στο σήριαλ του ελληνικού ποδοσφαίρου στις δικαστικές αίθουσες. Μπορεί να εκκρεμούν αιτήματα της, μπορεί να δίνει μάχες επί του δικαστικού, αλλά από την άλλη χρειάζεται αποφάσεις και εξελίξεις άμεσα για το αγωνιστικό κομμάτι, που θα σηματοδοτήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Ηρθε η ώρα να αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες τους και φυσικά όλα θα πρέπει να ξεκινήσουν από τους μετόχους. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους για την ομάδα. Η ομάδα έχει κόσμο και έναν Ερασιτέχνη που θα ζήλευαν ΠΑΕ μεγαλύτερων κατηγοριών που όποτε αποφασίσουν μπορούν να πιέσουν τις εξελίξεις, αλλά να γίνουν όλα αυτά με το ξεκίνημα μιας εσωτερικής διαμάχης και ενός πολέμου που μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα, δεν είναι λύση.

Τα ερωτήματα που υπάρχουν πλέον είναι σημαντικά για το μέλλον της κυανόλευκης ΠΑΕ. Θα δηλώσει τελικά η Νίκη συμμετοχή στην Football League 2 όπου ανήκει; Η λογική λέει πώς για να διεκδικήσει όλα αυτά για τα οποία μάχεται στο δικαστήριο θα το κάνει. Και λόγω του ενδιαφέροντος που δείχνει ο Στράτος Γιδόπουλος από την πλευρά του για το νομικό τομέα, όλοι πιστεύουν ότι τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστεί και θα κάνει ομάδα.

Βαδίζουμε όμως προς τα μέσα Αυγούστου και δεν υπάρχει τίποτα στην ομάδα… Δεν πρέπει να ξεκαθαρίσει επιτέλους σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται; Δεν πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους οι μέτοχοι; Δεν πρέπει οι φίλαθλοι και η Ερασιτεχνική να πάρουν θέση για όλα όσα συμβαίνουν ώστε να διαφανεί αν στις προθέσεις τους είναι το ξεκίνημα από μικρότερη κατηγορία για να γίνει μια νέα αρχή; Με ποια διοίκηση θα πορευτεί η ομάδα δεν το ξέρει κανείς. Σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται επίσης. Προπονητής δεν υπάρχει. Παίκτες στο ρόστερ μετρώνται μόλις οκτώ, ενώ κάποιοι άλλοι που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους και περιμένουν έχουν απογοητευτεί…

Τη Νίκη την αδίκησαν στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναμφίβολα. Την αδικούν επίσης και οι φορείς με την στάση τους. Αλλά αδικεί και η ίδια τον εαυτό της. Ολοι όσοι αποτελούν τη Νίκη, όλοι όσοι θεωρούνται ζωντανό κομμάτι της, την αδικούν με την απραξία τους.

Η μόνη ελπίδα που υπάρχει είναι τόσο ο Στράτος Γιδόπουλος όσο και οι οργανωμένοι και η Ερασιτεχνική να κρατούν «κρυφά τα χαρτιά» τους και να ετοιμάζουν κινήσεις. Ο Στράτος Γιδόπουλος πάντως φέρεται να ετοιμάζει το έδαφος. Δεν φαίνεται πώς θα αφήσει έτσι την ομάδα, αλλά θα πρέπει όλα να γίνουν γρήγορα πλέον. Από την άλλη αν οι προθέσεις μεγαλομετόχου και κόσμου είναι αντικρουόμενες μεταξύ τους, μάλλον οδηγούμαστε σε μια κόντρα που δεν πρόκειται να βγάλει πουθενά.

Μάλιστα από την στιγμή που σφίγγουν τα λουριά από την διοργανώτρια αρχή για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αν εγκριθούν τελικά οι προτάσεις της από την ΕΠΟ, η Νίκη χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της. Οι νέοι κανονισμοί προβλέπουν ότι μια ομάδα για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2 θα πρέπει να έχει εγγεγραμμένα 250 μέλη που θα βάλουν εγγύηση 200 ευρώ…

Πάντως και χθες το απόγευμα ο Στράτος Γιδόπουλος έτρεχε για θέματα της ομάδας και είχε ραντεβού με δικηγόρο για να κάνουν νέες κινήσεις ενόψει των υποθέσεων που εκκρεμούν για το Σεπτέμβριο.

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου