ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 16 Αυγούστου η επίσημη «πρώτη»

στις-16-αυγούστου-η-επίσημη-πρώτη-429360

Στις 16 Αυγούστου ορίστηκε από τον Γιώργο Ζαφειρούδη και τους συνεργάτες του η επίσημη «πρώτη» προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν και τη συμμετοχή της ομάδας στην Β’ Εθνική μπάσκετ. Οι κυανόλευκοι θα δώσουν τότε το πρώτο τους ραντεβού για να ξεκινήσουν προετοιμασία, ενώ όσοι καλαθοσφαιριστές βρίσκονται στο Βόλο θα μπορούν από τις 9 του επόμενου μήνα να κάνουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ.

Παράλληλα στη Νίκη συνεχίζουν να αναζητούν τον πλέι μέηκερ που θα «κλείσει» το ρόστερ. Μετά το «ναυάγιο» με τον Θωμά Γεωργίου που ενώ θεωρούνταν κλεισμένος κατέληξε να υπογράψει στη Μεταμόρφωση, η διοίκηση της ομάδας ψάχνει για τον άσσο που θα πιάσει θέση βασικού στην ομάδα και θα καλύψει το κενό, που αφήνει ο Μυστηλιάδης, ο οποίος ναι μεν θα συνεχίσει στα κυανόλευκα, αλλά παράλληλα θα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και δεν θα μπορεί να προσφέρει σε όλα τα ματς τις υπηρεσίες του, ούτε να δίνει το παρών σε όλες τις προπονήσεις.

Στη λίστα του Γιώργου Ζαφειρούδη αυτή την στιγμή βρίσκονται τρεις καλαθοσφαιριστές. Οι Βολιώτες Μιχάλης Πολίτης και Γιώργος Λάππας και ακόμα ένας καλαθοσφαιριστής το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει είναι οι περιπτώσεις που εξετάζονται. Με τον πρώτο υπήρξε μια πρώτη συζήτηση αλλά διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, ο δεύτερος βρίσκεται στα υπόψιν αλλά προς το παρών δεν έχει γίνει επαφή, καθώς θεωρείται περισσότερο δυάρι. Για τον τρίτο δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία. «Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει κάθε παίκτης που αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέηκερ και πολύ περισσότερο για ευνόητους λόγους οι Βολιώτες που είναι ελεύθεροι και παίζουν σε αυτή την θέση. Εξετάζουμε τρεις περιπτώσεις, δεν βιαζόμαστε, αλλά παράλληλα θέλουμε ο παίκτης να έχει αποκτηθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και να τον έχουμε μαζί μας», σχολίασε σχετικά ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ζαφειρούδης, που σε συνεργασία με την διοίκηση αναζητούν το τελευταίο «κομμάτι» του κυανόλευκου «παζλ».

Μέχρι στιγμής η Νίκη Βόλου έχει κάνει δύο μεταγραφές, αυτές των Μιχάλη Φρουσκλιά και Παναγιώτη Παπούλια, που αποτελούν δύο δικά της παιδιά και κατάφερε να τους πείσει να επιστρέψουν στις τάξεις της, ενώ κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ της όλους τους καλαθοσφαιριστές που πέρυσι ήταν βασικοί συντελεστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπως επίσης να συνεχίσει και με τον ίδιο προπονητή.

Στόχος της κυανόλευκης ομάδας είναι μια αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής. Πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για τη Νίκη Βόλου είναι στις 11 Σεπτεμβρίου για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου