ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προγραμματισμός στον Γ.Σ.Αλμυρού

προγραμματισμός-στον-γ-σ-αλμυρού-429586

Με δοκιμασμένες λύσεις ξεκίνησε την ενίσχυση του ο Γ.Σ. Αλμυρού που φέτος επιστρέφει

στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής μετά από 6 χρόνια και όλα κινούνται πλέον βάσει προγραμματισμού …

Με νέα διοίκηση υπό τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, προπονητή τον Βαγγέλη Σταμουλάκη που ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου και ξέρει καλά την ομάδα , ο ΓΣΑ άρχισε να φτιάχνει τη νέα ομάδα κατ’ αρχήν με ανανεώσεις συνεργασιών με παίκτες όπως ο αμυντικός Φώτης Πλαβός και ο επιθετικός Παναγιώτης Κοντοβάς, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι …

Όσον αφορά την ενίσχυση αρχίζοντας από το Νο1 ξαναγύρισε στον ΓΣΑ ο 24χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Χαλάτσης που έφυγε το 2005 για τον Λεβαδειακό ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Φωκικό, Παναυπλιακό, Ολυμπιακό Λουτρακίου, ΑΕ Χαλκίδας και πέρσι στον Αίαντα Σούρπης όπου πιθανότατα τώρα θα δοθεί ο γκολκίπερ Ηλίας Λαγός .

Επίσης στον ΓΣΑ επέστρεψε ο Παναγιώτης Βούλγαρης που πέρσι αγωνίσθηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα με τον Πύρασο (15 συμ.-2 γκολ) ενώ εκτός από τη θητεία του πάλι στον ΓΣΑ έχει αγωνισθεί στην Επανομή, στη Νέα Τριγλία, ενώ ήταν στέλεχος των μικτών της ΕΠΣΘ ενώ είχε κληθεί και στις εθνικές Νέων και Παίδων .

Ακόμη, στον Αλμυρό επιστρέφει ο νεαρός επιθετικός Κώστας Κρανάς, που αγωνίζονταν δανεικός στον Αγροτικό και την περασμένη περίοδο πέτυχε και 8 γκολ.

Πάντως για τον Αλμυρό υπάρχουν και απώλειες αφού ήδη ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρσι Κέρι Λόρι ανήκει στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ενώ στη Δ΄Εθνικη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Αιμιλιάνο Μπιρτσάι, ο Στάνισλαβ Γκεοργκίεφ και ο Βλαντιμίρ Γκεοργκίεφ που δεν έχουν την ελληνική υπηκοότητα .

Ο προπονητής του Αλμυρού Βαγγέλης Σταμουλάκης σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν εντοπίσει και τους επομένους μεταγραφικούς στόχους, ενώ το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα γίνει την 1η Αυγούστου καθώς το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 25 του Σεπτέμβρη .

«Είμαστε στο στάδιο του προγραμματισμού και θέλουμε χωρίς βιασύνη να βάλουμε σωστές βάσεις ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να μην είναι περαστική από το περιφερειακό πρωτάθλημα» τονίζει ο Βαγγέλης Σταμουλάκης, αφού άλλωστε ο ΓΣΑ την τελευταία 20ετία έχει 9 συμμετοχές στη Δ΄Εθνική .

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου