ΑΘΛΗΤΙΚΑ

..Γεμάτο το Πανθεσσαλικό

γεμάτο-το-πανθεσσαλικό-851206

Το γεμάτο Πανθεσσαλικό είναι ο στόχος για μεθαύριο Πέμπτη στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού στο Βόλο, αφού εκτός από την πρόκριση επί της Ράντ όλοι θέλουν να στείλουν και μήνυμα προς όλη την Ελλάδα …και για την φετινή δυναμική της βολιώτικης ομάδας .
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα δώσει σήμερα συνέντευξη τύπου εν όψει της Ευρωπαϊκής εμφάνισης του Ολυμπιακού,   οι οργανωμένοι με ανακοινώσεις καλούν τον κόσμο του Βόλου να δώσει το «παρών» στο Πανθεσσαλικό, στη ρεβάνς με την Ραντ και η κίνηση των εισιτηρίων για το ματς κορυφώνεται από σήμερα .
 

Συνέντευξη Τόρη

Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης .
Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και θα ξεκινήσει στις 14.00.
Στο μεταξύ ο Γ.Τόρης σε συνέντευξή του στην «Εξέδρα» φάνηκε πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να φτάσει στην πηγή (πλέι οφ Europa League), αλλά και να πιει νερό (είσοδος στους ομίλους της διοργάνωσης) .
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για την επιτυχία επί της Ραντ, αλλά δεν θέλησε να οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.
Ο Τόρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κλήρωση είναι βατή. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα παρά μόνο τον κακό του εαυτό. Ήταν πρωτόγνωρη η εμπειρία που είχαμε στο Βελιγράδι. Η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν μία τονωτική ένεση, όσον αφορά τα ‘χτυπήματα’ που δέχεται. Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα περάσει στους ομίλους του Europa League. Αναφορικά με τους στόχους μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, δεν υπάρχει ταβάνι για εμάς».
Ο Τόρης δεν θα μπορούσε να μην εκθειάσει τη δουλειά του τεχνικού των Ερυθρολεύκων Χάβι Γκραθία. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είπε: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Έχει ήθος, ενώ είναι πανέξυπνος και δουλευταράς. Άπαντες μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο δουλειάς του».
 
 
Κάλεσμα απο «Austrian boys».
Ανακοίνωση κάλεσμα εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων «Austrian boys» για το ματς της Πέμπτης όπου αναφέρονται τα εξής :
“Την Πέμπτη γράφουμε Ιστορία. Όλοι στο Πανθεσσαλικό. Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός Βόλου μας έκανε όλους υπερήφανους στο Βελιγράδι. Μας πρόσφερε ατελείωτη ευτυχία και ηδονή, μας έκανε να συγκινηθούμε και να βγούμε για ακόμα μια φορά στους δρόμους της πόλης.  
Οι παίκτες της ομάδας μας, απέδειξαν για ακόμα μια φορά την αξία τους, απέδειξαν ότι αγαπάνε τον σύλλογο, απέδειξαν ότι είναι δυνατοί και δεν επηρεάστηκαν από τον επικοινωνιακό πόλεμο που δεχόμαστε όλο αυτό το διάστημα.
Οφείλουμε λοιπόν όλοι να τους ευχαριστήσουμε για την μεγάλη χαρά που μας πρόσφεραν. Οφείλουμε όλοι να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε κοντά τους. Οφείλουμε να στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη την ομαδάρα μας και παράλληλα να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EuropaLeague.
Όλος ο Βόλος, όλη η Μαγνησία, όλοι όσοι αγαπάνε αυτή την ομάδα σε όλη την Ελλάδα πρέπει και θα δώσουν το παρών στο νέο ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού Βόλου την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
 Την Πέμπτη γράφουμε ιστορία. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, οι πέμπτες για μας από εδώ και πέρα έχουν άρωμα Ευρώπης. 23 χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου γιορτάζουμε την πρόκριση και στέλνουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εδώ, Ευρωπαίος και ακόμα πιο Δυνατός»
 
Ανακοίνωση ΣΦΟΒ
Ο ΣΦΟΒ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Όλοι πρέπει να οργανωθούμε για τη ρεβάνς της Πέμπτης. Την περσινή χρονιά σε τρία παιχνίδια έδρας, με Λάρισα, Ατρόμητος (κύπελλο) και ΑΕΚ (πλέι οφ) φθάσαμε κοντά να γεμίσουμε μόνοι μας το Πανθεσσαλικό. Τώρα έχουμε πάλι την ευκαιρία να κατακλύσουμε το Στάδιο και να στείλουμε το μήνυμα, να μην σκεφτούν καν να τιμωρήσουν την ομάδα μας. Όλοι στο Πανθεσσαλικό την Πέμπτη και μετά το τέλος του αγώνα όλοι με πορεία από το Πανθεσσαλικό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη πρόκριση”.
 
Εισιτήρια από τον ερασιτέχνη
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου θα διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ραντ και σε ανακοίνωση που υπογράφει ο προεδρος Δημήτρης Καραγιάννης αναφερεται:
"Ο Ολυμπιακός Βόλου, η ομάδα της καρδιάς μας, εξακολουθεί να γράφει ιστορία.
Για το λόγο αυτό ο ερασιτέχνης Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, το μητρικό σωματείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν 100 εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα της δεύτερης φάσης του Europa League με την RAD Βελιγραδίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Πέμπτη, 21/7/2011, στις 21:00′.Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 89.5”
 
Η προπώληση εισιτηρίων
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει την παρουσία του κόσμου του για να δώσει συνέχεια επιτυχιών την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και περιμένει εκτός από το αγωνιστικό μήνυμα… μήνυμα να στείλει και ο κόσμος με την παρουσία του… 
Η ρεβάνς κόντρα στη Ραντ έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης (21/7) και ήδη προπωλούνται τα εισιτήρια.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει για την προπώληση και τις τιμές των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Europa League OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – FK RAD.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
• 5€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ) στις θύρες 1-12, 43 – 56 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα), 13, 14, 17, 26-30 (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
• 10€ στις θύρες 1-12 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 20€ στις θύρες 43-56 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 25€ στις θύρες 13,14,17,26-30 (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
• Εισιτήρια των 50€ (SILVER) στην θύρα 16 Είσοδος από Κεντρική πύλη) καθώς και των 100€ στην θύρα VIP (Είσοδος από κεντρική πύλη) θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
• Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.
Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 39290 (από 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ.),
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος, τηλ: 24210 34507.
Και από τα εξής σημεία:
• ΤΟΡΗΣ – ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421, 
• SUGAR CAFE, Ιωλκού 1 – Αργοναυτών, 2421097338, 
• LIBERTA CAFÉ, Πλατεία Ελευθερίας.
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.
Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 15:30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου