ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμφιβολίες για Ουμπίντες

αμφιβολίες-για-ουμπίντες-429607

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον από σήμερα ο Ολυμπιακός θέλοντας να γράψει μια νέα σελίδα σφραγίζοντας την πρώτη του πρόκριση…στον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στο Βόλο και στο Πανθεσσαλικό…και ίσως το μοναδικό πρόβλημα να είναι ο Ουμπίντες.

Το βράδυ της 21ης Ιουλίου γράφοντας τη νέα σελίδα στην ιστορία στο δεύτερο ματς με την Ραντ στις 9 μ.μ. οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες ακόμη μία ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αμφίβολο είναι αν ο Χαβιέ Ουμπίντες θα είναι στην Βολιώτικη 11άδα και αν ο Χάβι Γκράθια θα ρισκάρει κάτι τέτοιο για την μεθαυριανή ρεβάνς του Ολυμπιακού Βόλου με τη Ραντ στο Πανθεσσαλικό

Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρόλευκων» από τον οποίο προήλθε το πρώτο Ευρωπαϊκό γκολ την περασμένη Πέμπτη στο Βελιγράδι συνέχισε και χθες να απέχει από τις προπονήσεις της Βολιώτικης ομάδας, μιας και εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Σήμερα πάντως ο «Ούμπι» θα προσπαθήσει ξανά αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του να αγωνισθεί στον επαναληπτικό αγώνα με τη Ραντ για το β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Χάβι Γκράθια εκτός του ότι θέλει τους πιο έτοιμους για την 11άδα δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του παίκτη για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Επίσης αμφίβολος είναι και ο Πέτερ Ντολεζάι που πήγε χθες στην προπόνηση, ωστόσο, δεν προπονήθηκε, λόγω πυρετού.

Η πιθανή απουσία του Ουμπίντες είναι λογικό ότι θα επιφέρει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας εν όψει της ρεβάνς με τον Νόε Ακόστα αλλά και τους νεοαποκτηθέντες Νταρμπιόν και Σκέμπρι να είναι σε ετοιμότητα .Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Χάβι Γκράθια αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Πέμπτη στη σημερινή προπόνηση που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον νέο αγωνιστικό χώρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου