ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετράει αντίστροφα

μετράει-αντίστροφα-429790

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Ολυμπιακός που την περασμένη Πέμπτη άρχισε να γράφει ιστορία στην Ευρώπη με την πρώτη του ευρωπαϊκή   νίκη του στο Βελιγράδι ( 0-1 τη Ραντ) και την επόμενη Πέμπτη θέλει να γράψει μια νέα σελίδα με τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στο Βόλο και στο Πανθεσσαλικό… σφραγίζοντας και την πρώτη του πρόκριση…
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει παρουσία του κόσμου του να δώσει συνέχεια επιτυχιών και την ερχόμενη Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο περιμένει εκτός από το αγωνιστικό μήνυμα… μήνυμα να στείλει και ο κόσμος με την παρουσία του… 
Το βράδυ της 21ης Ιουλίου γράφοντας τη νέα σελίδα στην ιστορία στο δεύτερο ματς με την Ραντ στις 9 μ.μ.   οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες ακόμη μία ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Η ρεβάνς κόντρα στη Ραντ έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης (21/7) και ήδη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει για την προπώληση και τις τιμές των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Europa League OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – FK RAD.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
• 5€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ) στις θύρες 1-12, 43 – 56 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα), 13, 14, 17, 26-30 (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
• 10€ στις θύρες 1-12 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 20€ στις θύρες 43-56 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 25€ στις θύρες 13,14,17,26-30 (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
• Εισιτήρια των 50€ (SILVER) στην θύρα 16 Είσοδος από Κεντρική πύλη) καθώς και των 100€ στην θύρα VIP (Είσοδος από κεντρική πύλη) θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
• Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.
Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 39290 (από 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ.),
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος, τηλ: 24210 34507.
Και από τα εξής σημεία:
• ΤΟΡΗΣ – ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421, 
• SUGAR CAFE, Ιωλκού 1 – Αργοναυτών, 2421097338, 
• LIBERTA CAFÉ, Πλατεία Ελευθερίας.
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.
Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 15:30.
 
Θυμίζουμε πως συγκλονιστική ήταν η παρουσία και  των 400 φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, ενώ επίσης είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός ξέρει πώς προκρινόμενος επί της Ραντ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση μία εκ των Ντίφερντανζ (Λουξεμβούργο) ή Λεβάντια (Εσθονία).
Πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Χάβι Γκράθια με δηλώσεις του για τον επόμενο γύρο τόνισε πως προέχει η ρεβάνς με τη Ραντ λέγοντας: «Κερδίσαμε τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα και αυτό είναι πολύ θετικό, ωστόσο αν δεν είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς αυτή η προσπάθεια μπορεί να χαθεί…».
 
Προφύλαξη για δυο
 Χωρίς τους Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ και Χαβιέ Ούμπιντες πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου που μετρά 4 και σήμερα για άλλη μια νίκη επί της Ραντ για το Europa League. Οι δύο παίκτες ένιωσαν ενοχλήσεις σε τετρακέφαλο και γόνατο αντίστοιχα και αποφασίστηκε προληπτικά να προφυλαχτούν και από σήμερα θα είναι στη διάθεση του Χάβι Γκράθια. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε από προχθές την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του στο Βελιγράδι δεν παρέλειψε όμως να κάνει και κάποιες παρατηρήσεις για ορισμένα λάθη που είδε σε αυτούς.
 
 
Ανακοίνωση του ΣΦΟΒ
 
Από τον ΣΦΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Συγχαίρουμε την αγαπημένη μας ομάδα για τη μεγάλη και ιστορική νίκη επί της Ραντ στο Βελιγράδι. Συγχαρητήρια και σε όλους τους ηρωικούς οπαδούς μας που ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να σταθούν δίπλα στην ομάδα.
Τη νίκη αυτή, όλοι μας, την αφιερώνουμε στον πρόεδρό μας, τον Αχιλλέα Μπέο και τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας για περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.
Τώρα θα πρέπει όλοι να οργανωθούμε για τη ρεβάνς της Πέμπτης. Την περσινή χρονιά σε τρία παιχνίδια έδρας, με Λάρισα, Ατρόμητος (κύπελλο) και ΑΕΚ (πλέι οφ) φθάσαμε κοντά να γεμίσουμε μόνοι μας το Πανθεσσαλικό. Τώρα έχουμε πάλι την ευκαιρία να κατακλύσουμε το Στάδιο και να στείλουμε το μήνυμα, να μην σκεφτούν καν να τιμωρήσουν την ομάδα μας.
Οι παίκτες μας κέρδισαν τα πάντα με το αίμα τους μέσα στο γήπεδο και αντιμετώπισαν δεκάδες εχθρικές και απαράδεκτες διαιτησίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.
Όλοι στο Πανθεσσαλικό την Πέμπτη και μετά το τέλος του αγώνα όλοι με πορεία από το Πανθεσσαλικό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη πρόκριση.
Ο Ολυμπιακός μας είναι πανέτοιμος για νέες επιτυχίες και θα γίνει και πάλι εφιάλτης στους μεγάλους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και στους ψευτοδημοσιογράφους των αθλητικών αθηναϊκών εφημερίδων».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου