ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Να σφραγίσουμε το εισιτήριο»

να-σφραγίσουμε-το-εισιτήριο-429799

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός πρέπει με σοβαρότητα να αντιμετωπίσει και το δεύτερο ματς με τη Ραντ εξέφρασε σε συνέντευξή του ένας ακόμη ερυθρόλευκος.

Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League, ο Στάθης Ρόκας δηλώσει ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δεύτερο ματς με την Ραντ, στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Βελιγράδι, αλλά και στην συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Θα είναι μεγάλο λάθος να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε αποκλειστικά το δεύτερο ματς με την Ραντ, στο οποίο θέλουμε να σφραγίσουμε το εισιτήριο που οδηγεί στον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Το μυαλό μας είναι εκεί. Πάντως κάναμε ένα σημαντικό βήμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τους 400 φίλους του Ολυμπιακού Βόλου που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πέρα από το τρίποντο που πήραμε, η εικόνα αυτή ήταν που μου έμεινε στο μυαλό. Ό,τι και να πει κανείς γι’ αυτόν τον κόσμο είναι λίγο. Ακόμη και στη Ρωσία να παίζαμε, θα βρισκόταν στο πλευρό μας».

Όσον αφορά για την συνέχεια, είπε: «Πρέπει να προχωρήσουμε σεμνά και ταπεινά. Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα κάνουμε βήματα πίσω. Κανένας μας δεν είναι πιο πάνω από την ομάδα και αυτό το έχουμε αντιληφθεί πλήρως. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Στο χέρι μας είναι να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια στην Ευρώπη μίλησε και ο Λεάντρο Αλβαρεζ που τόνισε: «Σίγουρα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι η πρώτη φορά για την ομάδα και πιστεύω πολύ στη ομάδα και νοιώθω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα στο Europa League. Mακάρι να τα καταφέρουμε» ανέφερε, ενώ για τους βαθμούς που προσφέρει στην Ελλάδα o Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη του μέσα στο Βελιγράδι επί της Ραντ ανέφερε: «Eίναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα που πήραμε τη νίκη για τους βαθμούς, αλλά και για την εικόνα της χώρας».

Ανακοίνωση

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι πιο φτωχή έπειτα από τον άδικο και πρόωρο χαμό του μέλους του ΔΣ της Ε.Π.Σ.Θ. Κωνσταντίνου Πλασταρά. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου