ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Ασλάνογλου ο Πύρασος

πήρε-ασλάνογλου-ο-πύρασος-430338

Την τρίτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πύρασος με τη διοίκηση της ομάδας της Αγχιάλου να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Χάρη Ασλάνογλου και την ενίσχυση του δυναμικού να συνεχίζεται…

Ο 16χρονος μέσος Χάρης Ασλάνογλου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και αγωνιζόταν μέχρι τώρα στον Ηρακλή Βόλου, με τον οποίο πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ. Είχε πολλές συμμετοχές, ενώ πέτυχε και έξι τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΣ Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει ότι ο Χάρης Ασλάνογλου αποτελεί μέλος του δυναμικού του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο παίκτης είναι 16 ετών και φέτος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ηρακλή Βόλου».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυράσου ο Ασλάνογλου τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που με επέλεξε η διοίκηση του Πυράσου και η τεχνική ηγεσία για να αγωνιστώ στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου που συμμετέχει στη Δ’ Εθνική. Θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο πιο πολύ μπορώ για να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να διεκδικήσω μία θέση στην ενδεκάδα. Μπορεί τώρα να τελείωσε μία επιτυχημένη σεζόν με τον Ηρακλή, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία για να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα στον Πύρασο και θα μπορέσω να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος αυτού του συλλόγου και θα αγωνιστώ δύο κατηγορίες ψηλότερα απ’ ότι τη φετινή περίοδο».

Ως τώρα ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου έχει προχωρήσει και σε άλλες δύο μεταγραφές παίρνοντας τον Δημήτρη Σατελιάν από τον Κένταυρο και ανακοίνωσε τη συνεργασία του και με τον τερματοφύλακα Αργύρη Κουτσιρίμπα που έχει παίξει σε Δάφνη, Αχιλλέα Φαρσάλων, Ναυπακτιακό Αστέρα, Εθν. Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό.

Ο Πύρασος έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίς τον προγραμματισμό του κατ’ αρχήν με τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου, ενώ έχει ανανεώσει τη συνεργασία με αρκετούς παίκτες του βασικού κορμού της περσινής σεζόν όπως τους Πετρίδη, Γεωργιάδη Γκάγκα, Κίτσιο, Μπασδάνη, Αποστολίδη, Κόκκα, Κοντοβά, Τανάγια, Στεφανή, Αρσένο αλλά και τη συνέχιση του δανεισμού του Σπ. Αναστασίου.

Στην ομάδα επέστρεψε και ο Θαν. Σπύρου, θα μείνει ο νεαρός Χάρης Μπούτλας, ενώ έφυγαν για την Κύπρο οι γκολκίπερ Τσιλίγκος και Στούκας και σταμάτησε ο Γιάννης Φασουράκης.

1η συγκέντρωση

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Πυράσου ενόψει της νέας περιόδου, ενώ όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με αιματολογικές εξετάσεις, λιπομετρήσεις και εργομετρικά τεστ στα οποία οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε γκρουπ. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 25 Ιουλίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου