ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακή παρουσία του ΝΟΒΑ

εντυπωσιακή-παρουσία-του-νοβα-430765

Θετικός είναι ο απολογισμός για το ΝΟΒΑ στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση αφού συμμετείχε σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και πραγματοποίησε μεγάλη επιτυχία, ενώ υπήρχε και εκπροσώπηση με αθλήτριές του και σε διεθνείς αγώνες

Στις 15/4/11 συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με 14 αθλήτριες οι οποίες τον ανέδειξαν δεύτερο στην Ελλάδα με 231β., με πρώτη την Αργυρούπολη με 249β. Στα επί μέρους αγωνίσματα κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο ΝΤΟΥΕΤΟ, το αργυρό και χάλκινο στο ΣΟΛΟ, το αργυρό επίσης στο ΟΜΑΔΙΚΟ και ΚΟΜΠΟ.

Στις 22/4/2011 συμμετείχε με 12 αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα “HELLAS OPEN”. Αναδείχθηκε 4ος Πανελληνιονίκης και κατέκτησε τις 4ες θέσεις στο ΝΤΟΥΕΤΟ, ΟΜΑΔΙΚΟ και ΚΟΜΠΟ.

Στις 16/5/11 συμμετείχε με 8 αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ΟΜΑΔΙΚΟ και αναδείχθηκε 4ος Πανελληνιονίκης.

Στις 24-26/6/11 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Β΄, συμμετείχε με 2 αθλήτριες και 4 νέα κορίτσια γεννημένα το 2003 και η παρουσία τους ήταν πολύ καλή.

Στις 4-5/6/11 ο ΝΟΒ-Α με την Κολυμβητική Ομοσπονδία, διοργάνωσε Ημερίδα Ορίων «Αστέρια», στο Κολυμβητήριο του Βόλου, με δέκα νέες αθλήτριες, οι οποίες έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Πρόσφατα οι αθλήτριες Ευαγγελία Κουτίδη, Ευαγγελία Γιαλίδη και Δανάη Δεληγιάννη συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι, ως αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Junior.

Η αθλήτρια Ευαγγελία Κουτίδη στο ΝΤΟΥΕΤΟ με παρτεναίρ την αθλήτρια της Αργυρούπολης Πλατανιώτη Ευαγγελία, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, με πρώτες τις αθλήτριες της Ρωσίας και δεύτερες της Ουκρανίας, μια σημαντική επιτυχία για τον ΝΟΒ-Α, το Βόλο και την Ελλάδα γενικότερα. Επίσης κατατάχτηκε 5η στο ΟΜΑΔΙΚΟ και ΚΟΜΠΟ.

Η αθλήτρια Ευαγγελία Γιαλίδη κατατάχτηκε 5η στο ΟΜΑΔΙΚΟ και το ΚΟΜΠΟ, όπως και η αθλήτρια Δανάη Δεληγιάννη.

Στο αγώνισμα των ΦΙΓΟΥΡΩΝ η Ευαγγελία Γιαλίδη ήταν 13η με 76.20β., η Ευαγγελία Κουτίδη 19η με 74,75β. και η Δανάη Δεληγιάννη 84η με 68,18β. Αγωνίστηκαν 148 αθλήτριες από Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ουγγαρία, Τσεχία, Ελβετία, Γεωργία, Σουηδία, Αυστρία, Σερβία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Νορβηγία, Δανία, Λευκορωσία, Φινλανδία, Σλοβακία, Κροατία, Μεγ. Βρετανία. Η Ρωσία κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια και στα τέσσερα αγωνίσματα, ΣΟΛΟ, ΝΤΟΥΕΤΟ, ΟΜΑΔΙΚΟ, ΚΟΜΠΟ.

Από τις 6/7 έως 31/7/11 βρίσκονται στην Αθήνα σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας COMEN , άλλες 4 αθλήτριες του ΝΟΒ-Α, όπου προετοιμάζονται για συμμετοχή τους σε Διεθνείς Αγώνες.

Οι αθλήτριες αυτές είναι οι: Ιωάννα Δάντη, Μυρτώ Καματερού, Παρασκευή Κοφίδη και Αικατερίνη Φουκαλά.

Η παρουσία του ΝΟΒ-Α στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε Διεθνείς διοργανώσεις ήταν πάρα πολύ καλή και θύμιζε την μεγάλη ομάδα του παρελθόντος του ΝΟΒ-Α, στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ., συγχαίρουν τις λαμπρές αθλήτριες του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης, την Εφορεία, τους προπονητές και ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

-Ο ΝΟΒΑ λάτρης του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, καλλιεργεί οκτώ αθλήματα με μεγάλη επιτυχία σε Ελλαδικό και Διεθνή χώρο. Τα αθλήματα πισίνας: Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση και τα αθλήματα θάλασσας: Κωπηλασία, Κάνοε-Καγιάκ, Ιστιοπλοΐα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου