ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δεξί ο ΟΕΑ-ΝΑΒ

με-το-δεξί-ο-οεα-ναβ-430945

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας ξεκίνησε από χθες το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την συμμετοχή του ΟΕΑ-ΝΑΒ, της Νίκης Βόλου αλλά και του ΚΟ Καρδίτσας. Στην πρεμιέρα ο ΟΕΑ-ΝΑΒ επιβλήθηκε με 6-4 της Νίκης Βόλου η οποία στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη βλέποντας πολλές προσπάθειες να σταματάνε στα δοκάρια.
Ο ΟΕΑ-ΝΑΒ πήρε από την αρχή προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλους παρά την πίεση της Νίκης Βόλου η οποία είχε και την υποστήριξη των φίλων της που γέμισαν με φωνές και συνθήματα το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Οι πολίστες του Λάμπρου Καρύδα ωστόσο έδειξαν αποφασισμένοι και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο οκτάλεπτο και έχοντας στο μέρος τους αρκετή τύχη είδαν την αντίπαλη ομάδα να σκοράρει μόλις μία φορά σε διάστημα 16 λεπτών. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι πολίστες του Γιώργου Αδαμάσογλου πίεσαν τον ΟΕΑ-ΝΑΒ μείωσαν σε 4-3 και 5-4 αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και γνώρισαν την ήττα με 6-4. Οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα Σάββατο με έπαθλο μία θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Σήμερα θα διεξαχθούν οι αγώνες ανάμεσα στη Καρδίτσα και τον ΟΕΑ-ΝΑΒ όπως και ανάμεσα στη Καρδίτσα και τη Νίκη Βόλου, ενώ ο ουραγός του ομίλου θα αγωνιστεί κόντρα στον ουραγό του ομίλου της Πάτρας και μία ομάδα εκ των Νηρέα Πατρών, Καλαμάτα και Ιτέα με έπαθλο την παραμονή.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 5-4, 6-4.
ΟΕΑ-ΝΑΒ (Λάμπρος Καρύδας): Μονιούδης, Μαυρέλος 2, Πανέρης 1, Ζυγουράκης, Σπανός 2, Ιωαννίδης 1, Βαΐτσης, Ροβύθης, Χατζηγεωργίου, Κορνούτος, Ζησόπουλος, Μαλαμούσης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Αδαμάσογλου): Λεώνης, Μαυρατζώτου, Κίτσος 2, Μπλάνας, Μπατζιάκας, Παρασκευάς, Πετρίδης 1, Σκοτεινιώτης, Λιάγκος, Κρίτος, Φτούλης, Μάκος, Ευαγγελινός, Τάσιος 1, Παρασκευάς, Σκρέτας.
Το πρόγραμμα των αγώνων
(Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας)
Χθες ΟΕΑ-ΝΑΒ – Νίκη Βόλου 6-4
Σήμερα (11:00) ΚΟ Καρδίτσας – ΟΕΑ-ΝΑΒ
Σήμερα (18:00) Νίκη Βόλου – ΚΟ Καρδίτσας
 
Ηττες για μίνι-παίδες
Την ήττα στην πρώτη αγωνιστική της Β’  φάσης για το πρωτάθλημα μίνι παίδων γνώρισαν τόσο ο ΟΕΑ-ΝΑΒ που αντιμετώπιζε τον Ιωνικό στην Αθήνα όσο και ο ΟΥΚ Βόλου που έπαιζε στην Θεσσαλονίκη με τον Άθω. Συγκεκριμένα ο ΟΕΑ-ΝΑΒ ηττήθηκε με 13-5, ενώ ο ΟΥΚ με 11-2.
 
Συνέχεια για ΟΥΚ
Σήμερα συνεχίζεται η τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 Πόλο με τον ΟΥΚ Βόλου να αντιμετωπίζει στις 13.15 τον ΝΟ Χανίων και στις 19.30 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Οι αγώνες για τους Βολιώτες ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή με τις αναμετρήσεις απέναντι στον Ηρακλή (9.30) και τον ΝΟ Αργοστολίου (16.30). Η πρώτη φάση διεξάγεται στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και η δεύτερη θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου. 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου