ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλεισε Κουτσιρίμπα, ανανέωσε Γεωργιάδη

εκλεισε-κουτσιρίμπα-ανανέωσε-γεωργι-430971

Παίκτης του Πυράσου είναι ο Αργύρης Κουτσιρίμπας ο οποίος και θα αναλάβει να υπερασπιστεί την εστία του συλλόγου από τη Νέα Αγχίαλο για τη νέα περίοδο. Παράλληλα παίκτης των κυανόλευκων παραμένει και ο Αλέκος Γεωργιάδης, ο οποίος και ανανέωσε.

Μετά την αποχώρηση των Στούκα και Τσιλίγκου για την Κύπρο ο Πύρασος έμεινε ορφανός κάτω από τα δοκάρια αλλά όχι για πολύ μιας και η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία επέλεξαν τον Αργύρη Κουτσιρίμπα ως λύση κάτω από τα γκολπόστ. Ο Κουτσιρίμπας που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο φύλακας άγγελος της εστίας του Εθνικού Βόλου κατακτώντας αρχικά την άνοδο από την Β΄ στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. έφθασε μια ανάσα πέρυσι από την άνοδο στη Δ’ Εθνική με τους κιτρινόμαυρους να μένουν πίσω από τον Αλμυρό. Μπορεί ο Εθνικός να μην αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Δ’ Εθνική εκεί θα βρίσκεται όμως ο Κουτσιρίμπας που έχει εμπειρία τόσο από την συγκεκριμένη κατηγορία, όσο και από την Γ’ Εθνική. Ο Κουτσιρίμπας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ομάδα της Δάφνης, ενώ ακολούθησαν ο Αχιλλέας Φαρσάλων στη Δ’ Εθνική, ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου στη Γ’ και πάλι ο Ναυπακτιακός στη Δ’ πριν ακολουθήσει η επιστροφή στο Βόλο. Εκτός από την απόκτηση όμως του Κουτσιρίμπα στον Πύρασο θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιώργος Γκιούρκης, ο οποίος πέρυσι έπαιζε με την ομάδα της ΑΠΟΒ και είναι 18 ετών.

Ανανέωσε ο Γεωργιάδης

Παίκτης του Πυράσου θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέκος Γεωργιάδης. «Ο Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Γεωργιάδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας και τη νέα αγωνιστική σεζόν 2011-2012. Είναι παίκτης του Πυράσου από το περσινό καλοκαίρι ύστερα από καριέρα σε Β’ και Γ’ Εθνική με Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου. Με την ομάδα μας έπαιξε σε 20 αγώνες πρωταθλήματος κι αναμένεται να αποτελέσει βασικό στέλεχος για τη νέα περίοδο». Ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ανέφερε. «Παραμένω στον Πύρασο και θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της που για ακόμη μία σεζόν είναι υψηλοί. Θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από πέρυσι με τη φιλοδοξία να βρεθούμε και πάλι στις πρώτες θέσεις. Θεωρώ ότι ο Πύρασος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει αν και το γηπεδικό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει αξιόλογος κορμός παικτών που αγωνίζεται αρκετά χρόνια μαζί έχοντας ομοιογένεια, η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και το κλίμα στα αποδυτήρια άριστο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα εμφανιστεί πιο δυνατή τη νέα σεζόν και με πολλή δουλειά στην προετοιμασία και όχι μόνο, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο που θα χαίρεται ο κόσμος μας».

Εργα στις Μικροθήβες

Το γηπεδικό είναι ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί έντονα την ομάδα του Πυράσου μιας και τα έργα άργησαν να ξεκινήσουν και έτσι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο των Μικροθηβών στο οποίο έχουν ξεκινήσει και γίνονται ήδη έργα βελτίωσης, ενώ θα τοποθετηθεί και φωτισμός για τις ανάγκες των προπονήσεων.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου