ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινούν οι τελικοί για ΟΥΚ

ξεκινούν-οι-τελικοί-για-ουκ-431180

Στην Αθήνα και το Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης ξεκινά σήμερα η τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών με την συμμετοχή του ΟΥΚ Βόλου, ο οποίος στις 9.30 μ.μ. θα κοντραριστεί αρχικά με τον ΟΦΗ.
  
Οι αγώνες ξεκινούν με την καθυστέρηση περίπου 2,5 μηνών από τον αρχικό προγραμματισμό μιας και η ΚΟΕ ανέβαλε συνεχώς την διεξαγωγή της τελικής φάσης με τις ομάδες πλέον να πέφτουν στο νερό σχεδόν στα μέσα Ιουλίου για την Α’ Φάση των play-off.
 
Οι Βολιώτες θα πέσουν στο νερό προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις δύο πρώτες
θέσεις που οδηγούν στην Α1 κατηγορία του πόλο. Κάτι τέτοιο βέβαια φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με την ομάδα του Βόλου να αντιμετωπίζει κατά σειρά τον ΟΦΗ, τον ΝΟ Χανίων, τον Τρίτονα, τον Ηρακλή αλλά και τον ΝΟ Αργοστολίου στην αυλαία της Α’ φάσης, ενώ η Β’ θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί μετά από δύο μέρες.
 
Το γεγονός ότι η τελική φάση διεξάγεται με μεγάλη προχειρότητα είναι κάτι που έχει εκνευρίσει όλους τους συλλόγους οι οποίοι και θα κληθούν να δώσουν πέντε παιχνίδια μέσα σε μόλις δύο μέρες και ενώ είχαν στη διάθεσή τους μόλις δέκα ημέρες ώστε να προετοιμαστούν από την ημέρα που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα.
 
Για την ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη απών θα είναι ο Γιώργος Βαμβουνάκης ο οποίος και έχει υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά και οι νεαροί Μάριος Χατζηγούλας και Γιώργος Μαρινάγης που ήταν αμφίβολοι. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Τουριόγλου, Γεωργακόπουλος, Γλύκας, Κουρτίδης, Μπενόπουλος, Μυκονιάτης, Ευαγγελός, Μπλάνας, Χρήστος Μαρινάγης, Μαρασλής, Ιωαννίδης και Παπαναστασίου.  
 
Το πρόγραμμα του Ομίλου 1-6 

Σήμερα 8 Ιουλίου 

19.30 ΝΟ Αργοστολίου – Ηρακλής

20.30 ΝΟ Χανίων – Τρίτων Αμαρουσίου
21.30 ΟΦΗ – ΟΥΚ Βόλου 

Αύριο 

12.15 Ηρακλής – Τρίτων

13.15 ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Χανίων
14.15 ΝΟ Αργοστολίου – ΟΦΗ
19.30 Τρίτων – ΟΥΚ Βόλου
20.30 ΟΦΗ – Ηρακλής, 21.30 ΝΟ Χανίων – ΝΟ Αργοστολίου 

Κυριακή 10 Ιουλίου 

09.30 Ηρακλής – ΟΥΚ Βόλου

10.30 ΝΟ Αργοστολίου – Τρίτων
11.30 ΟΦΗ – ΝΟ Χανίων
16.30 ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Αργοστολίου
17.30 Τρίτων – ΟΦΗ
18.30 ΝΟ Χανίων – Ηρακλής 

 

 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου