ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκσυγχρονισμός για Ανθιμο Γαζή

εκσυγχρονισμός-για-ανθιμο-γαζή-431201

Εκσυγχρονίζονται συνεχώς στην ομάδα του Ανθίμου Γαζή Μηλεών αφού τις τελευταίες μέρες οι υπεύθυνοι της ομάδας προετοιμάζουν την δική τους ιστοσελίδα η οποία θα περιέχει στοιχεία του συλλόγου, ιστορικά, ρόστερ, αλλά και τα τελευταία νέα της ομάδας.

Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα εγκαινιαστούν και τα νέα γραφεία του συλλόγου (παρουσία των ανθρώπων του αθλητισμού) που βρίσκονται στην παραλία του Βόλου (Π. Μελά 3) και στεγάζονται σε ένα χώρο τον οποίο ευγενικά παραχώρησε αφιλοκερδώς στο σύλλογο το μέλος του Δ.Σ. κ. Μαλικιώσης Σωτήρης.

Η σκέψη των διοικούντων είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος, μια ποδοσφαιρική κυψέλη όπου θα μπορούν να συναντιούνται και να συζητούν οι παίχτες, οι προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι της ομάδας ενώ στα γραφεία θα υπάρχει και πλούσιο αρχειακό υλικό με φωτογραφίες, έπαθλα και λάβαρα.

Την λειτουργία και την οργάνωση των γραφείων διευθύνει προσωπικά ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης ο οποίος ηγείται αυτού του εγχειρήματος.

Αυξημένες θα είναι λοιπόν οι απαιτήσεις για την ομάδα των Μηλεών, αφού φέτος για πρώτη φορά στην 40χρονη ιστορία της θα αγωνίζεται στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ., αλλά το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου για το ποδόσφαιρο και για τον σύλλογο δείχνει να πιάνει τόπο και η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά και οργανώνεται σε όλους τους τομείς ενώ πολλά αναμένεται να είναι και τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν και θα στελεχώσουν την νέα διοίκηση που θα εκλεγεί στις αρχές του Αυγούστου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου