ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εκλεψε» τον Γεωργίου

εκλεψε-τον-γεωργίου-431368

Τι κι αν η Νίκη είχε ανακοινώσει το Σάββατο 25 Ιουνίου τον Θωμά Γεωργίου και η μεταγραφή του θεωρήθηκε κίνηση ΜΑΤ στη «σκακιέρα» των κινήσεων του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής; Ενώ ήταν όλα σίγουρα και ο παίκτης είχε συμφωνήσει και είχε μάλιστα ανακοινωθεί, ο σύλλογος δεν του έδωσε τις εγγυήσεις που επιζητούσε για να υπογράψει αφού τις θεώρησε υπερβολικές και έτσι ο Γεωργίου ακύρωσε τη συμφωνία…

Τη δυσαρέσκεια του καλαθοσφαιριστή απέναντι στη Νίκη, εκμεταλλεύτηκε με αστραπιαίες κινήσεις η Μεταμόρφωση Βόλου, που ήρθε σε επαφή με τον έμπειρο άσσο, του έκανε μια συμφέρουσα πρόταση και κατάφερε να τον εντάξει και επίσημα στο δυναμικό της, αφού ο Γεωργίου αντί να βάλει τελικά την υπογραφή του στη Νίκη για να ολοκληρωθεί και το τυπικό της μεταγραφής και να επικυρώσει την συμφωνία, την «κράτησε» για την Μεταμόρφωση. Ο Γεωργίου αποφάσισε να «δέσει» τα χρήματα του και δεν έβαλε σε προτεραιότητα την κατηγορία. Έτσι ναι μεν αντί για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα αγωνιστεί στην Γ’, αλλά από την άλλη θεώρησε ότι σημαντικότερο ήταν να έχει εγγυήσεις.

Έτσι η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή μετά την απόκτηση του Παρασκευά, την παραμονή του Μπόγδανου και την προσθήκη του Γεωργίου, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ με το οποίο στοχεύει σε πρωταγωνιστική πορεία στην Γ’ Εθνική και σε άνοδο. Άλλωστε πέρυσι κατέκτησε την τρίτη θέση και για μερικές λεπτομέρειες δεν βρέθηκε να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Έτσι θεωρείται ένα από τα φαβορί, ενώ ψάχνει για ακόμα δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία. Συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Βολιώτη Καραβασσάνη.

Πολίτης ο αντιΓεωργίου;

Από την άλλη πάντως η Νίκη έχει μείνει χωρίς βασικό άσσο, αφού ο Μυστηλιάδης θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει τελικά να ενισχύσει σε όλα τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής μπάσκετ την κυανόλευκη ομάδα. Αλλά ακόμα και να το καταφέρει, σίγουρα θα χάνει προπονήσεις και δεν θα είναι απολύτως έτοιμος. Έτσι μετά το ξαφνικό «ναυάγιο» με τον Γεωργίου η Νίκη είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει πλέι μέικερ για να καλύψει το κενό.

Εκτός από τον ψηλό που αναζητά για να αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον έμπειρο Ζαρογιάννη, πλέον θα ψάξει εκ νέου και για πλέι μέικερ. Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει πλησιάσει τον Βολιώτη Μιχάλη Πολίτη, που έχει εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες και ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη επί του θέματος.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου