ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γέφυρα συνεργασίας της Ε.Π.Σ.Θ. με Κύπρο…

γέφυρα-συνεργασίας-της-ε-π-σ-θ-με-κύπρο823-431381

 

Γέφυρα συνεργασίας άνοιξε και επίσημα από χθες η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας που προχώρησε στην αδελφοποίησή της με την Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου.

Με μια σεμνή τελετή και ανταλλαγή δώρων η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έκανε πράξη την αδελφοποίηση μετά από πρόταση των Κυπρίων που εκπροσωπούν 250 σωματεία και 58.000 ποδοσφαιριστές ξεκινώντας και την ανάπτυξη αδελφικών σχέσεων και με αμφότερες επισκέψεις και εκδηλώσεις.

Η τοπική Ένωση που από την περασμένη Κυριακή φιλοξένησε στο Βόλο την αντιπροσωπεία των Κυπρίων ποδοσφαιρικών παραγόντων. «Ανοίξαμε μια γέφυρα συνεργασίας με την Κύπρο για την κοινή μας αγάπη το ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε από το εγχείρημα αυτό θα έχουμε και οι δυο πλευρές οφέλη» τόνισε χθες κατά τη διαδικασία αδελφοποίησης ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσος Μπατζιάκας, ενώ ο ομόλογός του από το Σ.Τ.Ο.Κ. Μαρίνος Τιμοθέου αφού ευχαρίστησε την τοπική Ένωση και τα μέλη του ΔΣ ανέφερε πως “μόνο καλό μπορεί να βγει από μια τέτοια συνεργασία, ενώ ο ΣΤΟΚ θα ανταποδώσει την φιλοξενία σε όλη την Κύπρο”.

Η αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου στο Βόλο βρέθηκε με επικεφαλής τον πρόεδρο Μαρίνο Τιμοθέου, τον αντιπρόεδρο Γιαννάκη Κωνσταντίνου, τον γενικό γραμματέα Νίκο Γιατρού και τον ταμία Ανδρέα Χριστοφή.

Τους Κυπρίους παράγοντες φιλοξένησαν για 4 ημέρες στο Βόλο και εκτός από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. το παρών σε πολλές εκδηλώσεις έδωσαν ακόμη τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Γιώργος Ζούκας, Μάκης Γαρμπής, Ηλ.Βούλγαρης, ο πρόεδρος της ΤΕΔ Σπ. Κανούλης, σημαντική ήταν η συμβολή στην καλύτερη φιλοξενία του Πιερρή Κωνσταντίνου, ενώ το ξεκίνημα για την αρχική “γνωριμία” Ε.Π.Σ.Θ. και ΣΤΟΚ έγινε από τον δημοσιογράφο Φ. Γαλούση. Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας των Κύπριων έγιναν και επισκέψεις στο Δήμαρχο Βόλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, το Πήλιο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο, χθες είδαν και το ματς του Ολυμπιακού με την Λοκομοτίβ και σήμερα ο γεν. γραμματέας της Ε.Π.Σ.Θ. Γιώργος Ζούκας, θα τους συνοδεύσει έως το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης απ’ όπου θα αναχωρήσουν για την Κύπρο…

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου