ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερχεται και ο Σκέμπρι στο Βόλο!

ερχεται-και-ο-σκέμπρι-στο-βόλο-431412

Συνέχεια στην μεταγραφική του ενίσχυση δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου που είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει και να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφή του μετά τους Νταρμπιόν, Κάσχιο και Ομπέρτ…
Η ομάδα του Ολυμπιακού ήρθε σε συμφωνία με τον Μαλτέζο μεσοεπιθετικό Αντρέ Σκέμπρι που αγωνιζόταν στην Ουγγαρία, όπου μάλιστα είχε καλή χρονιά με την φανέλα της Φερεντσβάρος.
Ο Μαλτέζος επιθετικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Φερεντσβάρος ελέω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ουγγρικός σύλλογος, με αποτέλεσμα να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από μία πολύ καλή σεζόν. Έτσι οι εκπρόσωποί του πρότειναν τον ποδοσφαιριστή στους ερυθρόλευκους οι οποίοι εξέτασαν σοβαρά την περίπτωση του με δεδομένο πως επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή με κασέ στα μέτρα τους που μπορεί να προσφέρει λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος.
Όπως προαναφέραμε, ο Σκέμπρι έκανε πολύ καλή σεζόν στην Ουγγαρία. Κατάφερε να παίξει σε 27 ματς πρωταθλήματος και να σκοράρει 16 φορές έχοντας 2.332 λεπτά συμμετοχής, όπερ σημαίνει ένα γκολ ανά 146 λεπτά. Ο Μαλτέζος άσος, όμως, σκόραρε και στο Κύπελλο με αποτέλεσμα να έχει συνολικά 17 τέρματα με τη φανέλα της Φερεντσβάρος σε 28 παιχνίδια. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως είχε δυο χατ-τρικ στο πρωτάθλημα και δη στο εκτός έδρας 3-1 της ομάδας του επί της Βάσας, αλλά και στο 5-0 επί της Λόμπαρντ Πάπα.
Μάλιστα στο τελευταίο ματς της Μάλτας στην Ελλάδα είχε το δοκάρι! ενώ ο παίκτης που ήρθε χθες στην Ελλάδα φέρεται να έχει μιλήσει και με τον Ούγγρο δεξιό μπακ του Ολυμπιακού Βόλου, τον Ζόλταν Σζέλεσι, και να τον έχει ρωτήσει λεπτομέρειες για την ομάδα και δη για την κατάσταση που επικρατεί με βάση τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα οποία πρωταγωνιστεί ο ιδιοκτήτης της, Αχιλλέας Μπέος. Ο 30χρονος μπακ, λοιπόν, τον έχει διαβεβαιώσει πως επί της παρούσης τα πράγματα κυλούν ομαλά στο σύλλογο και μάλιστα φέρεται να υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Γιουρόπα Λιγκ.
 Άλλα μεταγραφικά σενάρια χθες έκαναν λόγο για ματιές και στην ισπανική αγορά έπειτα από το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Χέρμαν Πατσέκο…
Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια ένας από τους παίκτες που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες είναι ο επιθετικός της Καρταγένα Χοσέ Βέρδου Νίκολας ή πιο γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως Τότσε.
Ο 28χρονος στράικερ γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στους «ροχιμπλάνκος», όσο και στις Νουμάνθια, Έρκουλες, Βαγιαδολίδ και Αλμπαθέτε. Την φετινή σεζόν είχε 34 συμμετοχές και 16 γκολ με την Καρταγένα στην Σεγούντα Ντιβισιόν, ενώ την περίοδο 2009-10 με την ίδια ομάδα έγραψε στο… κοντέρ 40 συμμετοχές και 21 γκολ, επιδόσεις που αν μη τι άλλο πιστοποιούν την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τα δίχτυα. Εκτός από την Καρταγένα έχει αγωνιστεί στην καριέρα του με την Νουμάνθια, την Χέρκουλες, την Βαγιαδολίδ και την Αλμπαθέτε.
Στον Βόλο πάντως, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών από την Σεγούντα Ντιβισιόν, όπως αυτή του 31χρονου επιθετικού Ζέσους Περέρα Λόπεζ της Έλτσε. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε 23 συμμετοχές και 2 γκολ την φετινή σεζόν με την ισπανική ομάδα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της δεύτερης ομάδας της Μαγιόρκα, της Αλμπαθέτε, της Θέλτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου