ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό

κάτω-τα-χέρια-από-τον-ολυμπιακό-431492

Μηχανοκίνητη πορεία προς το Δημαρχείο του Βόλου ξεκίνησαν λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, όπου και παρέδωσαν ψήφισμα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολο Φοινικόπουλο.

Με φωνές, συνθήματα, κορναρίσματα και σημαίες οι φίλοι των ερυθρόλευκων έκλεισαν για περισσότερο από δέκα λεπτά την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης φωνάζοντας υπέρ της ομάδας τους.

Το ψήφισμα στον Δήμαρχο Βόλου και τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς της πόλης και του Νομού Μαγνησίας αναφέρει μεταξύ άλλων πως ζητείται από τον Δήμαρχο της πόλης να σταθεί αρωγός στη προσπάθεια προστασίας της ομάδας από τις συνεχόμενες, στοχοποιημένες και δυσφημιστικές αναφορές που έχουν σκοπό να θίξουν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου. Παράλληλα ζητείται από το Δήμαρχο Βόλου να αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης των θεσμικών προσώπων της πόλης και του Νομού με σκοπό τη σύσταση επιτροπής που θα υπεραμυνθεί και θα προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον υπάρξει μεθοδευμένη τιμωρία της θα αποκλειστεί το εμπορικό λιμάνι όπως και οι προσβάσεις εισόδου και εξόδου στη πόλη.

Η πορεία ήταν ειρηνική και συνεχίστηκε μέχρι και την παραλία του Βόλου δίχως να υπάρξουν έκτροπά παρά μόνο φωνές από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας που βλέπουν για ακόμη μία φορά την ομάδα τους να βρίσκεται στο στόχαστρο.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου