ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυξάνονται οι μνηστήρες…

αυξάνονται-οι-μνηστήρες-431585

Οι παίκτες της Νίκης «πολιορκούνται». Καθημερινά όλο και νέες ομάδες προστίθενται στη λίστα των ενδιαφερόμενων για να εντάξουν τους ποδοσφαιριστές της κυανόλευκης ομάδας στο δυναμικό τους. Προς το παρόν κανείς από αυτούς δεν έχει συμφωνήσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η γενικότερη καθυστέρηση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει «φρενάρει» και τις εξελίξεις στη Νίκη και δείχνουν οι περισσότεροι διάθεση να περιμένουν.
 
Από την άλλη όμως βλέποντας ότι δεν γίνεται και καμία κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, έχουν αρχίσει και φοβούνται, μήπως αν τελικά δεν δικαιωθεί η Νίκη μέσω των δικαστικών αγώνων που δίνει ο Στράτος Γιδόπουλος, η ομάδα διαλυθεί και μείνουν τελευταία στιγμή να ψάχνουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Οι «μνηστήρες» αυξάνονται και ακόμα και οι πιο «πιστοί» ίσως από την επόμενη εβδομάδα, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις να αρχίσουν να το σκέφτονται.
Ήδη ο Περικλής Μπουσινάκης βρίσκεται στο στόχαστρο, της Γλυφάδας, του Τυρνάβου, του Πανθρακικού και των Τρικάλων. Ο Βολιώτης μέσος δέχεται πιέσεις για να πάρει αποφάσεις για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά ο ίδιος περιμένει. Ήρθε σε επαφή με τον Στράτο Γιδόπουλο, ο οποίος του ζήτησε να κάνει υπομονή για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να παρατείνει την αναμονή του μέχρι και τέλη Ιουλίου.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βαγγέλη Στουρνάρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θέτει ως προτεραιότητά του να παραμείνει στη Νίκη, ωστόσο βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη έχει αρχίσει να ανησυχεί. Δυο προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, οι Παντζιαράς και Χαραλαμπίδης, τον θέλουν στην ομάδα τους, σε Πλατανιά και Χανιά αντίστοιχα, ενώ και ο Ζιώγας προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει στον Τύρναβο, ο οποίος ξεκινά από νωρίς την προετοιμασία του και συγκεκριμένα αύριο. Ο Στουρνάρας όμως προς το παρόν κρατάει στάση αναμονής. Αν ο Γιδόπουλος συνεχίσει στη Νίκη, ή αν βρεθεί άλλη λύση για να αγωνιστεί τουλάχιστον στην Football League 2, θα ήθελε να συνεχίσει στη Νέα Ιωνία.
Ενδιαφέρον υπάρχει από τον Θρασύβουλο για τον Παναγιώτη Πετρά, τα Γιαννιτσά ερίζουν για την απόκτηση του Στέλιου Μαϊστρέλλη που είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενώ στο στόχαστρο ομάδων βρίσκεται και ο Γιάννης Τσάγγαρης.
Να θυμίσουμε ότι όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν μείνει ελεύθεροι από τις 30 Ιουνίου και μπορούν να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα της αρέσκειας τους. Στη Νίκη Βόλου αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άνθρωπος να ασχοληθεί με το ρόστερ και με το ξεκαθάρισμά του, αλλά ούτε και για να μιλήσει στους παίκτες και να τους καθησυχάσει ή να τους ενημερώσει για το τι θα γίνει στη συνέχεια.
Το πιθανότερο είναι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και αυτοί που θέλουν να παραμείνουν ή επιθυμεί να κρατήσει η ομάδα, να μην περιμένουν άλλο και να συμφωνήσουν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Από την στιγμή όμως που στη Νέα Ιωνία δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν κι αν θα συνεχίσει ο Γιδόπουλος ή όχι, όλα είναι στον αέρα και η κατάσταση αυτή μόνο ασφάλεια και σιγουριά δεν μπορεί να προσδώσει στους ποδοσφαιριστές για το μέλλον τους. Φυσικά και οι παίκτες της Νίκης περιμένουν παράλληλα να υπάρξει επικοινωνία και για τα οφειλόμενα αφού παραπάνω από τέσσερις μήνες ήταν απλήρωτοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου