ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εκοψε» Τζαβέλλα

εκοψε-τζαβέλλα-431594

Το ενδεχόμενο ο Γιώργος Τζαβέλλας να ντυθεί στα ερυθρόλευκα φαντάζει πλέον αρκετά δύσκολο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Ολυμπιακό αρκετά κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους του συλλόγου πως δεν επιθυμεί την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ της Φρανκφούρτης.

Μετά την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για την νέα περίοδο ο Βαλβέρδε είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (το βράδυ της Δευτέρας) και τον ενημέρωσε πως δεν εγκρίνει την απόκτηση του Τζαβέλλα.

Αφού ζήτησε από τους Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Νέμεθ, Επστάιν, Λεάντρο, Βάντερσον, Γιάννης Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Κατσικογιάννη και Αριστείδη Σοϊλέδη να βρουν ομάδα, είπε "όχι" στον πρόεδρο για Τζαβέλλα, αποφασίζοντας οριστικά από ότι φαίνεται πως δεν τον έχει ανάγκη το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα μια σειρά νέων δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο από ξένα μέσα ενημέρωσης αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Αφορμή για αυτά στάθηκε η γνωστοποίηση των διοικούντων την Λίβερπουλ στον Σέρβο περιφερειακό επιθετικό ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν και μάλιστα, είναι πρόθυμοι να τον αφήσουν κι ελεύθερο, προκειμένου να γλιτώσουν από το μεγάλο συμβόλαιό του.

Ιστοσελίδα του Βελγίου, μάλιστα, φιλοξενεί και δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς ο οποίος επιβεβαιώνει τις προθέσεις της διοίκησης της αγγλικής ομάδας και αποκαλύπτει… «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον.

ΠΑΟ: Τελειώνει με Σισέ, ανακοίνωσε Κοτσόλη

Δεν είναι ακόμα τελειωμένη η μεταγραφή του Σισέ στην Λάτσιο σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του ατζέντη Ναλετίλιτς που παίζει σημαντικό ρόλο στην συμφωνία. Πάντως ο Σισέ έχει πει ήδη το «ναι» που αποδέχτηκε όπως όλα δείχνουν την προσφορά των 2,1 εκ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 6 εκ. ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς, αλλά μέχρι χθες αργά το βράδυ υπήρχαν πληροφορίες ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων.

Εν τω μεταξύ το τυπικό μέρος με την ανακοίνωση της ανανέωσης του Στέφανου Κοτσόλη με το «τριφύλλι» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, και ο 32χρονος θα φοράει τα «πράσινα» μέχρι το 2013.

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Τσουκαλά

Την τρίτη της μεταγραφή ανακοίνωσε χθες η ΑΕΚ καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του νεαρού αμυντικού Σωκράτη Τσουκαλά της Παλέρμο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου