ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο χρυσό η Γκούσο

νέο-χρυσό-η-γκούσο-431744

Μετά την πρώτη κατάκτηση του χρυσού στα 100 μ. για την 19χρονη αθλήτρια από την Σκιάθο Χριστίνα Γκούσο ένα δεύτερο χρυσό μετάλλιο ήρθε να ακολουθήσει την ονειρική εμφάνιση της στους αγώνες Special Olympics αυτή τη φορά στον τελικό των 200 μ.

Η Χριστίνα έκανε πραγματικότητα ακόμη μία υπόσχεση της και κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο αυτή τη φορά στο τελικό των 200 μ. στο στίβο που διεξήχθη και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Η αρχή για την αθλήτρια του Συλλόγου Αλκή έγινε την περασμένη Παρασκευή όταν η Γκούσο πήρε την πρωτιά στον τελικό των 100 μ.

Ακολούθησε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση την Κυριακή και ακόμη ένα μετάλλιο στα 200 μ. κάνοντας για ακόμη μία φορά υπερήφανους τους γονείς της, τον προπονητή της αλλά και το νησί της Σκιάθου το οποίο θα την περιμένει σήμερα στήνοντας πραγματικό πανηγύρι για την Χριστίνα της καρδιάς τους.

Από την μεριά του ο προπονητής Νίκος Τασιόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος που η Χριστίνα μπόρεσε για ακόμη μία φορά να κάνει αυτό που αγαπάει και ξεκίνησε τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο Σύλλογος (ΑΜΕΑ) Αλκή με ανακοίνωσή του μέσω του προέδρου Μιχάλης Συναΐτη αναφέρει: «Η Χριστίνα μας κατέκτησε τις καρδιές όλου του κόσμου για μια ακόμα φορά. Το καμάρι του συλλόγου Αλκή και του Ειδικού Σχολείου μας όπου φοιτά εδώ και 5 χρόνια και της Σκιάθου γενικότερα μάς έκανε υπερήφανους με τα 2 χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στα 100 και 200 μ. στο στίβο. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο προπονητή της κ. Νίκο Τασσιόπουλο και σε όσους βοήθησαν για να βγει το αποτέλεσμα αυτό. Η Χριστίνα είναι ένα σπάνιο παιδί με πολλά χαρίσματα. Είναι πρωταθλήτρια στον αγώνα της ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά με ιδιαιτερότητες».

Γ.ΖΑΤΤΑΣ

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου