ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφώνησαν Θυμνιός και Φρουσκλιάς

συμφώνησαν-θυμνιός-και-φρουσκλιάς-431754

Ακόμα ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ, ο όγδοος στην σειρά, συμφώνησε χθες να παραμείνει στη Νίκη και να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ, ενώ παράλληλα το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στη Νίκη, που ήταν και η ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, «άναψε» ο Μιχάλης Φρουσκλιάς.

Ο Βολιώτης σμολ φόργουορντ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και στην συνέχεια αφού αγωνίστηκε στην Α2 με την ομάδα της Ξάνθης, καθώς επίσης και σε Χαλκίδα και Νήαρ Ηστ, πέρυσι ενίσχυσε την Μεταμόρφωση. Ο 24χρονος, ύψους 1.98 καλαθοσφαιριστής, έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την Ερασιτεχνική Νίκη, αλλά από κει και πέρα περιμένει να αποδεσμευτεί από την Μεταμόρφωση για να υπογράψει. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Φρουσκλιάς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά με τον Γιώργο Ζαφειρούδη και συγκεκριμένα στην Ξάνθη. Ο Φρουσκλιάς τελειώνει μάλιστα την στρατιωτική του θητεία και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Άλλωστε πέρυσι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το είχε επιλέξει για τον λόγο ότι θα υπηρετούσε την θητεία του και δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις μιας ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας.

Όσον αφορά στο Ναούμ Θυμνιό, συμφώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης της Ερασιτεχνικής και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με την κυανόλευκη φανέλα. Ο Θυμνιός αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας την περασμένη σεζόν και την βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη της ανόδου. Η πολύ καλή του αγωνιστική συμπεριφορά ανταμείφθηκε από την ομάδα με την συνέχεια της συνεργασίας των δυο πλευρών. Υπάρχει περίπτωση πάντως η Νίκη να ενισχυθεί με ακόμα έναν καλαθοσφαιριστή στην θέση του πάουερ φόργουορντ.

Να θυμίσουμε ότι έχει επίσης αποκτηθεί ο πλέι μέικερ, Θωμάς Γεωργίου, ενώ από πέρυσι παρέμειναν εκτός του Θυμνιού που συμφώνησε μόλις χθες και οι Παναγιώτης Τσώλης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Σάκης Κουτίνας, Γρηγόρης Μυστηλιάδης, Αντώνης Χρηστομάνος, Αντώνης Σαμαράς και Λευτέρης Στάμος.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής κρατάει τον κορμό της και ουσιαστικά κοιτάει για ακόμα μία – δύο κινήσεις ουσίας για την ενίσχυσή της.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου